Un cetătean italian a pulverizat spray lacrimogen în jurul lui, în timp ce se afla în mulțime, la ALBA FEST 2017

Îndosariat în: Actualitate |

Un bărbat a pus în pericol sănătatea a mai multe zeci de persoane, între care și copii, în această seară , în timpul festivalului Alba Fest 2017, de la Alba Iulia.

Potrivit unui martor ocular,  în timp ce se afla în apropierea unor tonete cu mâncare și băuturi, din Șanțurile Cetății Alba Carolina, bărbatul, care este cetățean italian rezident în municipiu, a scos din buzunar un spray lacrimogen cu care a dat în jurul său, fără să țină seama că acțiunea sa poate afecta persoanele aflate în apropiere.

Se pare că la locul incidentului a intervenit și un echipaj de poliție aflat în apropiere. Bărbatul a declarat oamenilor legii că gestul său a fost cauzat de faptul că se simțea amenințat.

Cercetările sunt în desfășurare pentru a se stabili cu exactitate cauzele și împrejurările în care s-a produs incidentul.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

RSS Stiri Alba

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Completează termenul lipsă * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro