Un conflict iscat între două femei din Alba Iulia aplanat de intervenția jandarmilor

Îndosariat în: Actualitate |

jandarmi-amenda-alba-iuliaIeri, 28 decembrie 2014, a fost nevoie de intervenția jandarmilor pentru a aplana un conflict între două femei. Din primele informaţii, cele două şi-au disputat acelaşi bărbat, iar una dintre ele s-a ales cu o plagă la nivelul capului.

Incidentul s-a petrecut în jurul orei 19.00, într-un imobil situat pe strada Arieşului din municipiul Alba Iulia şi a fost semnalat prin apel la 112.

La faţa locului s-a deplasat de urgenţă un echipaj de jandarmerie şi, în apartamentul indicat, a depistat trei persoane –  un bărbat şi două femei – una dintre femei prezentând o plagă la nivelul capului. Imediat a fost solicitată prezenţa unui echipaj de la ambulanţă şi, după ce echipajul medical i-a acordat îngrijiri rănitei, jandarmii au trecut la verificarea împrejurărilor în care s-a petrecut evenimentul. A rezultat astfel că bărbatul locuieşte cu chirie în acel apartament şi duminică după amiază a fost vizitat de concubina sa. Au consumat împreună băuturi alcoolice, iar după un timp acestora li s-a alăturat încă o chiriaşă din acelaşi apartament. După un timp, cei doi colegi de apartament s-au retras în bucătărie, fiind surprinşi de concubina bărbatului în timp ce fumau din aceeaşi ţigară. Între cele două femei a izbucnit un conflict spontan în urma căruia chiriaşa a fost lovită cu o cană de porţelan în cap.

Presupusa agresoare a fost identificată ca fiind Margareta M. ( 50 de ani ), domiciliată în Alba Iulia şi, existând suspiciunea rezonabilă cu privire la săvârşirea de către aceasta a infracţiunii de lovire şi alte violenţe, echipajul de jandarmerie  a întocmit un proces verbal despre împrejurările constatate.  Cercetările vor fi continuate de Poliţia Municipiului Alba Iulia.

FOTO: ARHIVĂ

albaiuliainfo.ro

Facebook 

RSS Stiri Alba

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.