Un foc de artificii spectaculos a fost cadoul oferit de municipalitate pentru albaiulienii care au întâmpinat trecerea în anul 2017, în Piața Cetății din Alba Iulia

Îndosariat în: Actualitate |

Albaiulienii care au ales să-și petreacă trecerea în noul an 2017, în Piața Cetății Alba Carolina, înfruntând gerul năpraznic au avut ocazia să urmărească, și în acest an, show-ul pirotehnic pe de acordurile muzicii clasice pregătit de municipalitate.

Imagini spectaculoase cu Cetatea sub explozia de lumină și culoare au fost surprinse de Călin Magda. Cei prezenți în centrul istoric al municipiului Alba Iulia au numărat secundele până la intrarea în anul 2017 și apoi au ciocnit câte un pahar din șampania adusă de acasă.

La finalul focului de artificii a primit fiecare câte un calendar, din partea municipalității, alături de tradiționalele urări de bine, sănătate, belșug și tot ce își mai doresc pentru Noul An.

FOTO: Calin Magda

albaiuliainfo.ro

Facebook 

RSS Stiri Alba

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Completează termenul lipsă * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro