Un incendiu de vegetație uscată s-a produs ieri seară în zona Schit din Alba Iulia

Îndosariat în: Actualitate |

Pomperii Detașamentului Alba Iulia au  intervenit duminică seară pentru stingerea unui incendiu de vegetație uscată care s-a produs în zona Schit din Alba Iulia.

Detaşamentul de pompieri Alba Iulia a fost solicitat să intervină duminică seara, la ora 19.22, în municipiul Alba Iulia, zona Schit pentru localizarea și stingerea unui incendiu de vegetaţie uscată, ce se manifesta pe o suprafaţă de aproximativ 1 ha. Pompierii militari au intervenit cu mijloacele de primă intervenţie din dotare pentru o durată de aproximativ 35 de minute pâna în momentul în care incendiul a fost stins în totalitate. Cauza cea mai probabilă a producerii acestui incendiu o reprezintă aruncarea la întâmplare a unei tigarete aprinse în vegetația uscată din zonă.

FOTO: ARHIVĂ

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.