Un nou autoturism de lux, dat în urmărire de autoritățile britanice, găsit de polițiști în Alba Iulia

Îndosariat în: Actualitate |

Ieri, 2 octombrie 2018, poliţiştii Serviciului de investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba au identificat, pe raza municipiului Alba Iulia, un autoturism de lux, an de fabricaţie 2010, dat un urmărire de autorităţile britanice.   

Acesta era în posesia unui bărbat de 31 de ani, din Alba Iulia, ce a înmatriculat autoturismul în circulaţie, în România, pe numele său.

Se pare că, în octombrie 2017, bărbatul a achiziționat autoturismul, în leasing, din Marea Britanie şi nu a achitat ratele. Ulterior a adus autoturismul în România şi l-a înmatriculat.

Autoturismul a fost indisponibilizat, în vederea predării către autoritățile britanice.

Pentru găsirea acestuia, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare, obţinute prin intermediul Centrului de Cooperare Polițienească Internaţională –  Inspectoratul General al Poliţiei Române.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.