Un nou marș de protest împotriva proiectului minier de la Roșia Montană a avut loc astăzi la Alba Iulia

Îndosariat în: Actualitate |

mars-anti-rmgc-la-alba-iulia-6-octombrie-2103Militanții pentru salvarea Roșiei Montane s-au întâlnit din nou, astăzi, 6 octombrie 2013, în fața cinematografului Dacia de unde au plecat în marșul de protest pe traseul deja obișnuit: Bulevardul Transilvaniei – str. V. Goldiș – B-dul Revoluției – str. Cloșca.

În grupul de câteva zeci de protestatari s-au aflat cam aceleași persoane care de aproape două luni, duminică de duminică se alătură protestelor organizate în localități din toată țara cerând oprirea proiectului minier de la Roșia Montană.

Pe trotuare și la balcoane aceiași albaiulieni, încă nesensibilizați de celebrele lozinci ”Ieșiți din casă dacă vă pasă” și ”Alba Iulia trezește-te!”, au urmărit protestul, au schimbat ”impresii” și și-au văzut mai departe de plimbarea duminicală.

Marșul s-a desfașurat civilizat, fara incidente iar respectarea ordinii a fost asigurată de echipaje ale Jandarmeriei Alba și Poliției Rutiere.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.