Un nou pas greșit pentru „alb-negrii” la ultima reprezentație a turului: Unirea Alba Iulia – Crișul Chișineu Criș 1-1 (1-1)

Îndosariat în: Sport |

Unirea Alba Iulia a încheiat un tur dezamăgitor, cu o remiză pe Stadionul „Cetate”, 1-1 (1-1), cu Crișul Chișineu Criș, confruntare dominată copios de „alb-negrii”, ce au pierdut două puncte!

„Alb-negrii” sunt la al treilea joc consecutiv fără eșec, însă termină sezonul cu un pas fals acasă, o remiză prin care echipa din Cetatea Marii Uniri se poziționează în treimea inferioară a ierarhiei, departe de obiectiv, pretenții și potențial.

Raportat la ocaziile avute, rezultatul este injust, dar ce-i drept și vizitatorii au avut o ocazie majoră în final, prin A. Mihai (90). Crișul a marcat la singurul șut pe poartă, iar în actul secund s-a apărat aglomerat, ajungând în jumătatea adversă în numai două rânduri.

• Adrian Bicheși: „Un tur slab, suntem datori!”

Este al 5-lea meci din acest tur, după cele de la Lugoj, Deva, acasă cu Metalurgistul Cugir și FC Avrig, în care pierdem puncte pe mâna noastră. De aceea suntem pe locul 10, întrucât scorul reflectă diferența dintre golurile marcate și ratări. Am întâlnit echipa de pe locul secund, preocupată în proporție de 90 la sută doar de faza defensivă și nu am reușit să o învingem, deși meritam să o facem. Am încheiat un tur slab, suntem datori după aceste rezultate. Din fericire, a fost acel meci din Cupa României cu FCSB, joc în care am demonstrat că avem potențial”, a spus Adrian Bicheși, elevii săi neintrând în vacanță întrucât mai au fixat un meci amical cu Energeticianul.

• Adrian Abrudean: „Mulțimit de remiză și de întregul tur”

După aspectul jocului, rezultatul este echitabil, pentru că am fost egali la numărul de ocazii. Era clar că gazdele vor avea o posesie superioară, noi ne-am închis, am conservat rezultatul din prima repriză, iar în final puteam înscrie prin A. Mihai. Îi felicit pe jucători pentru efort și atitudine împotriva unei echipe bune la acest nivel.  Suntm mulțumit de parcursul din tur, ca nou-promovată am înregistrat numai două eșecuri. Vrem să ne întărim lotul, vizăm câteva transferuri, pentru că în partea secundă campionatul va fi mai dificil„, a declarat Adrian Abrudean.

Echipe de start:

Unirea: Sporea – R. Ivan, Scrob (88, Cl. Oara), I. Grozav, Vitinha – Al. Giurgiu –Davidaș (62, S. Mureșan), Selagea, Tat, P. Păcurar, – An. David (83, Cr. Păcurar); rezerve Căt. Suciu – L. Dan, E. Codrea, Goguța. Antrenori Adrian Bicheși, Marcel Rusu și Raul Oargă.

Crișul: Mucha – Al. Pavel, D. Lazăr, G. Siminic – Clej, C. Maghici, I. Ianc, Lezeu – Piț (83, Lung), Modan (74, A. Mihai), Budur (90+2, Ciornei); rezerve Dagău –  Stegaru, Pașcalău. Antrenor Adrian Abrudean.

Avertismente: Tat (54)/ Clej (70), Mucha (90+3)

Arbitri M. Lăstun (Rm. Vîlcea), A. Todea (Cluj-Napoca), Ad. Nașc (Cîmpia Turzii) Observatori D. Monea (Aiud), Cl. Ștefan (Orăștie).

 

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.