Un tânar din Alba Iulia a ajuns la spital după ce a fost agresat de fratele său

Îndosariat în: Actualitate |

jandarmi-amenda-alba-iuliaUn tânăr în vârstă de 22 de ani din Alba Iulia a ajuns ieri la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Alba după ce a fost agresat de fratele său, în vârstă de doar 19 ani. Cel agresat a dorit să intervină într-un conflict iscat între mama şi fratele său, însă din împăciuitor a devenit victimă.

Incidentul s-a petrecut marţi, la ora 17.30, într-un bloc situat pe strada Vasile Goldiş din municipiul Alba Iulia. Întors acasă de la serviciu, un tânăr în vârstă de 22 de ani a surprins un scandal între mama şi fratele său. Nu era pentru prima dată, drept pentru care, la început, nu a considerat necesar să intervină. Totuşi, observând ulterior că mama sa este îmbrâncită, s-a interpus între cei doi, a luat apărarea femeii şi a încercat să aplaneze pe cale amiabilă conflictul. Extrem de nervos, fratele l-a dat la o parte cu violenţă, împingându-l spre unul dintre pereţii locuinţei, acesta căzând şi lovindu-se la cap. Anunţaţi prin 112, jandarmii au intervenit la timp, au aplanat situaţia tensionată şi au prevenit apariţia unor fapte mai grave. Victima a fost transportată la U.P.U. Alba unde a primit îngrijiri medicale de specialitate. Agresorul a fost identificat ca fiind Aurelian T. (19 ani), domiciliat în Alba Iulia şi, existând suspiciunea rezonabilă cu privire la săvârşirea de către acesta a infracţiunii de lovire şi alte violenţe, a fost întocmit un proces verbal despre împrejurările constatate. Actul de sesizare va fi înaintat poliţiei pentru continuarea cercetărilor în cauză.

FOTO: ARHIVĂ

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Stiri Alba

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.