Un tânăr din Alba Iulia, ce rula cu 236 de Km/h pe Autostrada A3, s-a izbit de parapeți. Le-a spus polițiștilor ca i-a sunat telefonul…

Îndosariat în: Actualitate |

Biroul de presă al Inspectoratului General al Poliției Române informează că un autoturism ce rula cu 236 Km/h pe Autostrada A3 a intrat în derapaj și s-a lovit de parapeții metalici ai autostrăzii, din partea dreaptă a direcției de deplasare.

„În data de 11 iunie, în jurul orei 13,51, un bărbat de 20 de ani, domiciliat în Alba Iulia, județul Alba, în timp ce conducea un autoturism, pe Autostrada A3 Turda-Borș, în dreptul Km 15+900 m, a pierdut controlul asupra direcției de mers. Cel în cauză a motivat că i-a sunat telefonul, moment în care a intrat în derapaj și a lovit parapeții metalici ai autostrăzii din partea dreaptă a direcției de deplasare”, precizează sursa citată.

Accidentul rutier a fost filmat și înregistrat video de aparatul radar, autoturismul fiind înregistrat cu viteza de 236 km/h.

Potrivit sursei citate, accidentul rutier s-a soldat cu pagube materiale, iar până la înlăturarea obstacolului se circulă pe banda de urgență, pe o distanță de aproximativ 300 m.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

RSS Stiri Alba

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Completează termenul lipsă * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro