Un tricolor imens a „inundat” Piaţa Cetăţii din Alba Iulia

Îndosariat în: Actualitate |

tricolor-in-piata-cetatiiMii de români au cerut astăzi, unirea Basarabiei cu România, în Piaţa Cetăţii din Alba Iulia, în timp ce fluturau un steag tricolor lung de 300 de metri şi lat de 5 metri.  Evenimentul denumit „Uniţi sub tricolor”, a început la ora 14.00 şi a durat aproximativ 30 de minute, fiind iniţiat de un grup de 30 de persoane, la care s-au alăturat alte câteva mii, aflate în Alba Iulia, cu ocazia Zilei Naţionale.

La 95 de ani de la Marea Unire în Cetatea Alba Carolina s-a organizat o extraordinară defilare cu steaguri tricolore de mari dimensiuni, între Poarta a III-a şi Poarta a IV-a a Cetăţii. Persoane de toate vârstele au strigat „Unire”, şi s-au alăturat acestui eveniment, fiind surprinşi şi foarte încântaţi de ceea ce au găsit în Piaţa Cetăţii.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.