Una din trecerile de pietoni de pe strada Cloşca din Alba Iulia, supraînălțată cu dale

Îndosariat în: Actualitate |

În cursul dimineții zilei de astăzi, 27 aprilie 2017, circulaţia rutieră pe strada Cloşca din Alba Iulia a fost restricţionată pentru derularea unor lucrări la carosabil. Este vorba despre înălţarea trecerii de pietoni aflată la mijlocul străzii respective, prin montarea de dale. Astfel, şoferii vor fi obligaţi să încetinească în apropierea acestora.

Lucrările au debutat la primele ore ale dimineţii pentru amenajarea trecerii de pietoni situată la mijlocul străzii Cloşca. Potrivit muncitorilor care lucrează la realizarea lor, această măsura s-a luat pentru că pe porțiunea respectivă de drum se circulă cu viteză mare.

Pe strada Cloşca au avut loc de-a lungul timpului mai multe accidente, unele mortale, datorate vitezei de circulaţie şi nerespectarea indicatorului care semnalizează trecerea pentru pietoni.

Reamintim că treceri de pietoni similare au mai fost amenajate în municipiul Alba Iulia, pe strada Nicolae Bălcescu, respectiv pe Octavian Goga, în dreptul Colegiului Economic ”Dionisie Pop Marțian” și în dreptul Casei de Pensii și Poliției Alba şi pe strada Mărăşeşti.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

RSS Stiri Alba

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Completează termenul lipsă * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro