Unirea Alba Iulia continuă întărirea lotului. A transferat un portar și un mijlocaș veniți liberi de contract

Îndosariat în: Sport |

Unirea Alba Iulia a mai achiziționat doi jucători, portarul de culoare Femi Williams (25 de ani) și mijlocașul dreapta Laurențiu Roman (21 de ani), ambii veniți din postura de liberi de contract la gruparea “alb-negrilor”.

Noile achiziții s-au prezentat deja sub comanda antrenorului Adrian Bicheși și au drept de joc pentru etapa viitoare, acasă, pe “Cetate”, cu Millenium Giarmata.

Olteanul Laurențiu Roman este fratele mai mic al atacantului Mihai Roman, legitimat la FC Botoșani (a mai jucat la Pandurii Tg. Jiu, Nijmegen – Olanda, Universitatea Craiova sau Poli Timișoara), iar goalkeeperul este de naționalitate română, fiind adus în Cetatea Marii Uniri pentru a acoperi postul de portar.

Asta întrucât Petric este indisponibil momentan, iar rezerva lui Sporea în primele două runde ale returului a fost juniorul Alexandru Sântoma (17 ani). Portarul de culoare Oluwafemi Daniel Cristea Williams (n. 1993, ultima dată în Germania în ligile inferioare, stabilit în Sighișoara, a mai fost legitimat la Gaz Metan Daneș în județul Mureș), iar jucătorul de bandă dreaptă Laurențiu Roman (n. 1998, în tur la Foresta Suceava, în campionatul trecut a evoluat la ACS Șirineasa și CSO Filiași).

Am decis să mai aducem un portar pentru a avea concurență pentru Sporea, iar Laurențiu Roman reprezintă un fotbalist cu potential, ce ne poate ajuta”, a precizat președintele Mihai Dăscălescu. În aceeași ordine de idei, Unirea Alba Iulia are două partide interne, cu Millenium Giarmata și CNS Cetate Deva, fiind așteptată, la al doilea joc, și revenirea lui Mardare

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.