Unirea Alba Iulia s-a înțeles cu atacantul Silviu Țuruș

Îndosariat în: Sport |

Unirea Alba Iulia a mutat inspirat pe piaţa transferurilor estivale şi s-a înţeles deja cu Silviu Turuş, fotbalistul a cărui carieră este legată de Performanţa Ighiu.

Jucătorul în vârstă de 30 de ani va fi iarăşi sub comanda lui Adorian Himcinschi, antrenor care-l apreciază foarte mult şi l-a dorit şi înaintea returului!

• Simbolul Ighiului, singura echipă a carierei

Este prima achiziţie a „alb-negrilor” şi un pas important pentru Silviu Turuş, care pentru prima dată în carieră va îmbrăca alt echipament decât cel al Ighiului, clubul său de suflet unde a evoluat mai bine de un deceniu! „În linii mari am discutat, rămâne să o mai facem până la reluarea pregătirilor, dar sunt şanse mari să se realizeze. Aş vrea să joc la Unirea Alba Iulia„, a apreciat Silviu Turuş.

Silviu, împreună cu fratele său Ovidiu sunt consideraţi simbolurile fotbalistice ale comunei Ighiu, călcând pe urmele tatălui lor, atacantul din anii ’90 Traian Turuş.

În 2015, S. Turuş a reuşit, sub comanda lui Adorian Himcinschi promovarea în Liga a 3-a cu Performanţa, evoluând în atac alături de Romică David, un cuplu de temut pentru oponenţi. Primul sezon în eşalonul terţ a fost unul prolific, ighienii terminând pe locul secund, însă apoi S. Turuş a intrat într-un con de umbră, frământările de la Performanţa afectându-i prestaţiile. Un singur gol stagional, iar în primăvară a părăsit echipa, după meciul cu CNS Cetate Deva, contractul său cu Performanţa expriând în această vară. „L-am dorit pe Silviu, un jucător care ştiu ce poate. Avem nevoie de serviciile sale şi credem că ne poate ajuta foarte mult„, a precizat Adorian Himcinschi, acesta avându-l sub comandă în jur de doi ani pe experimentatul atacant.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.