Universitatea “1 Decembrie 1918″ din Alba Iulia va deschide o filială la Deva

Îndosariat în: Învățământ-Cultură |

Daniel-Breaz_rector_parteneriat-Primaria-DevaÎn contextul în care numărul studenților care învață la Universitatea “1 Decembrie 1918″ din Alba Iulia scade de la an la an, aceasta fiind nevoită să își reducă cheltuielile pentru a putea funcționa, o strategie de menținere și dezvoltare a instituției de învățământ superior o reprezintă cucerirea unor noi piețe.

În urma unui astfel de demers inițiat de conducerea universității albaiuliene, marți, 25 iunie 2014, rectorul Universitatii “1 Decembrie 1918″ Alba Iulia, prof. univ. dr. Daniel Breaz și primarul municipiului Deva, Petru Marginean, au semnat la Deva, un protocol de colaborare, pentru o perioadă de 5 ani, privind infiintarea invatamantului universitar la distanță, începand din toamna acestui an.

Este vorba de 4 secții acreditate – specializările economia comerţului turismului şi serviciilor, administrarea afacerilor, contabilitate şi informatică de gestiune şi asistenţă socială. care vor functiona in cladirea Liceului Teoretic Traian. Din toamnă, fostul liceu se va transforma in Complex Universitar.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.