Veselia, zâmbetele și mulți, mulți copii au animat în dimineața zilei de astăzi, 1 iunie 2017, Cetatea Alba Carolina din Alba Iulia

Îndosariat în: Actualitate |

Și în acest an zeci de copilași însoțiți de părinți sau bunici s-au strâns în spaţiu generos, pe platoul de pe strada Militari, unde au fost amplasate corturi, miniterenuri de sport, parcuri gonflabile şi alte echipamente adecvate jocului, spectacolului şi competiţiei.

Vremea a ținut cu cei mici, iar Cetatea Copiilor a fost prilej de mare bucurie pentru copiii de toate vârstele, dar și pentru cei care i-au însoțit și au profitat de timpul frumos pentru a petrece momente plăcute în aer liber. Începând cu ora 9.00, pe Pietonala Mihai Viteazul din Cetatea Alba Carolina s-a desfășurat concursul de biciclete și educație rutieră „Pedalăm și învățăm”, iar de la ora 10.00 Cetatea Copiilor și-a deschis oficial porțile.

Cei mici s-au putut distra cu jocuri gonflabile, ateliere de creație, picturi pe față și multe alte surprize pregătite special pentru ei.

Începând cu ora 11.00, prichindeii sunt așteptați la spectacolul „Capra cu Trei Iezi”- Teatrul de păpuși „Prichindel”, pe Strada Muzeului din Cetatea Alba Carolina.

Distracția și voia bună va continua și vineri, cu un mega spectacol pentru copii, cu Gașca Zurli, „Zece Zurli”, de la ora 18.00 Scena Piața Cetății.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

RSS Stiri Alba

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Completează termenul lipsă * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro