Victorie categorică pentru formaţia lui Mihai Manea: ACS Poli Timişoara II – Performanţa Ighiu 1-5 (1-1)

Îndosariat în: Sport |

După ce a obținut trei remize consecutive, Performanţa Ighiu a reuşit o victorie detașată, în deplasare cu ACS Poli Timişoara 2, scor 5-1 (1-1), golurile trupei lui Mihai Manea fiind înscrise de Potopea (24, 86), Seiwerth (51) și Tineiu (55, 61).

Performanța Ighiu a reușit al 8-lea rezultat pozitiv consecutiv din retur, aceasta fiind cea mai categorică victorie repurtată de Mihai Manea în eșalonul terț.

Formația vizitatoare a obținut cel mai categoric succes din primăvară, sub comanda lui Mihai Manea, la o diferență substanțială, deși a fost condusă cu 1-0 la un moment dat.

ACS Poli 2 a deschis scorul repede, prin Vasi în minutul 14, dar a fost un simplu foc de paie, întrucât vizitatorii au început să puncteze pe bandă rulantă.

Egalitatea a fost restabilită de Potopea (25), după un corner, acesta fiind scorul cu care s-a intrat la cabine după primele 45 de minute.

• Tăvălug după pauză, dublă Tineiu!

La reluare, pe teren a existat o singură echipă, Performanța care s-a descătușat și am marcat în trei rânduri într-un sfert de oră. Mai întâi, Seiwert (51) a înscris primul său gol pentru gruparea ighiană, iar apoi a ieșit la rampă Tineiu, un alt junior împrumutat de la Hermannstadt. Acesta a devenit golgheterul returului pentru Performanța, printr-o dublă realizată, pe contraatac, în minutele 55 și 61. Al doilea mitan a fost unul perfect pentru vizitatori, care au stabilit scorul final prin același Potopea (min. 86).

Înaintea acestui joc, gruparea condusă de Mihai Manea, devenită „regina remizelor” în retur nu a pierdut de 7 întâlniri, are trei egaluri consecutive şi şase în total în această primăvară. Probleme majore în linia mediană, întrucât Trifa şi Oniche sunt accidentaţi, sperându-se în recuperarea lui I. Grozav, în plus şi Cl. Oara este suspendat

Echipe: • ACS Poli: Contra – Filip, Lazăr, Murariu, Fridrich, Pădurariu, Totic, Velcotă, Popan, Vasi, Oprea; rezerve Trifon, Dincă, Andreici, Iordache, Codrea, Cherecheș. Antrenor  Victor Collins.

• Performanţa: Zăvoi – Miroiu, Iclănzan, Potopea, Ad. Mărginean – I. Grozav, M. Cristea – Fetiţa, Circov, Tineiu – Seiwerth; au mai intrat Ciorchină, Coltor și Oprița. Pe bancă: D. Pop, C. Păcurar, Oniche, Gînscă. Antrenor Mihai Manea.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

RSS Stiri Alba

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Completează termenul lipsă * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro