Victorie în ultima repetiție pentru „alb-negrii”: CS Hunedoara – Unirea Alba Iulia 0-1 (0-1)

Îndosariat în: Sport |

În ultimul amical al iernii, Unirea Alba Iulia a întâlnit, astăzi, liderul Ligii a IV-a din județul vecin, „alb-negrii” conduși de Adrian Bicheși împunându-se cu scorul de 1-0 (1-0). Unicul gol a jocului a fost marcat de B. Ștef (22), șut la colțul lung după o lansare perfectă de la Goguța.

Este al treilea succes la rând pentru uniriști, fără a primi gol, după 4-0 cu CS Hunedoara și 2-0 cu Cetate Deva

Formația din Cetatea Marii Uniri va debuta în returul Ligii a 3-a, vineri, 2 martie, în deplasare cu Gaz Metan Mediaș II, de la ora 15.00.

Unirea: Căt. Suciu – F. Morar, Onacă, Scrob, Al. Giurgiu –B. Ștef, Goguța, Schiau, Davidaș – Selagea – Lăsconi; au mai intrat Ciuperceanu, Boboia, N. Rus, Matei, Tat, De Marco, S. Iacșa, Captiu; nu au jucat din diverse motive Petric, C. Păcurar, A. David, Al. Man, M. Oprea, I. Grozav, Adam, Ignat. Antrenori Adrian Bicheși și Mircea Oprea.

Bilanțul jocurilor de pregătire rămâne unul echilibat pentru uniriști, care au patru succese (3-1 cu CIL Blaj, 4-0 și 1-0 cu CS Hunedoara, 2-0 cu Cetate Deva) și trei înfrângeri (1-3 cu „U” Cluj, 1-2 cu Sportul Petrești și 0-2 cu CFR Cluj II).

FOTO: ARHIVĂ

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.