Victorie mare pentru baschetbalistele din Cetatea Marii Uniri: Olimpia Braşov – CSU Alba Iulia 83-86

Îndosariat în: Sport |

CSU Alba Iulia își revine după startul ratat de sezon obținând astăzi ce-a de-a doua victorie consecutivă în Liga Națională, succes important în deplasarea cu Olimpia Brașov, scor 86-83 (22-24, 20-21, 19-21, 25-15), meci în devans contând pentru etapa a patra.

Cele două combatante vor reedita disputa mâine, tot la Brașov, dar în CEWL

Revirimentul înregistrat sub comanda noului antrenor Manuel Rodriguez a atins un alt nivel, prestația bună de la Satu Mare, urmată de primul succes, cu BC Sirius Tg. Mureș fiind urmat de această lovitură, împotriva unei echipe ce a surclasat-o în amicale.

Primele trei sferturi au fost ajudecate la diferențe mici de amfitrioane, care conduceau la pauza mare cu trei puncte (45-42), iar înaintea ultimelor 10 minute avantajul a ajuns la 5 puncte (66-61).
 
Parțialul final a aparținut echipei universitare, ce a avut o revenire de senzație și a întors scorul. CSU a egalat la 81, finalul a fost dramatic, iar studentele au avut nervii mai tari, având în trio-ul January, Morrissette și Fleming principalele „guri de tun”

• Tyshara Fleming- „double-double”

Au marcat Jessica January – 28 de puncte, Ashley Morrissette –18, Tyshara Fleming – 16 (și 14 recuperări), Ana Radovic și Marta Fodor – câte 9, Cristiana Cutaş – 4, Lejla Omerbasic – 2 și două; în lot Mădălina Geleriu, Andreea Fleşer, Diana Ignat, Tania Agache. Antrenor Manuel Rodriguez.

FOTO: ARHIVĂ

albaiuliainfo.ro

Facebook 

RSS Stiri Alba

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.