Victorie netă obținută de „alb-negrii”, înainte de vacanță: Unirea Alba Iulia – SCM Zalău 3-0 (3-0)

Îndosariat în: Sport |

Unirea Alba Iulia a încheiat turul cu o victorie, pe stadionul „Cetate”, 3-0 (3-0), cu SCM Zalău, un succes necesar pentru „alb-negri” ce intră mai liniștiți în vacanță.

Elevii lui Mihai Manea s-au impus categoric, după o primă repriză excelentă, în care au punctat de trei ori, prin căpitanul Ciprian Selagea, dublă (22, 44) – primele goluri stagionale ale decarului unirist și Mărgărit (26).

Trei puncte importante obținute de albaiulieni, ce au câștigat cu stil, după 4 jocuri în care au obținut un singur punct.

• 1-0, MIN. 22: SELAGEA a marcat cu un șut pe jos, la colțul scurt, după o centrare de pe stânga a lui Frăsineanu, ce a traversat careul

• 2-0, MIN. 26: MĂRGĂRIT a majorat avantajul, cu o reluare simplă, din voleu, la centrarea lui Fetița

• 3-0, MIN. 44: SELAGEA realizează dubla, reluând în plasă mingea repinsă de portar la șutul lui Frăsineanu

La reluare, ]n minutul 52, A. Pop a deviat în transversală lovitura liberă executată de Fetița de la 18 metri. Sporea a boxat (74)șutul trimis de Duma, pentru ca la cornerul ce a urmat Dulap să tragă în bocaj. Boje (84) a trimis peste transversală din 13 metri. Același Dulap (88) a șutat peste din 14 metri după un corner

Selagea (3) a șutat de la distanță, peste transversală. S. Culda (13) scăpat singur, în dreapta, a trimis peste. Ocazii mari de a majora avantajul pentru gazde în minutul 26, când portarul An. Pop a parat în două rânduri, în fața lui Mărgărit și Selagea. Gol marcat cu capul de Tat (27) – anulat pentru ofsaid. În minutul 33, Neuers a tras de la 17 metri, a respins în lateral Sporea. Portarul gazdelor a mai avut o intervenție bună în minutul 42, când a respins în lateral șutul lui S. Culda, pentru ca I. Neag să îndepărteze pericolul din fața lui Neuers

Echipe de start:

Unirea: Sporea – R. Ivan (81, Mazilu), I. Neag (46, Mardare), Guț, Tat  – Bârdea, Al. Giurgiu – Fetița, Selagea (88, Joldeș), Frăsineanu – Mărgărit (76, Mateș); rezerve Angeru, Cr. Avram, Cr. Păcurar. Antrenor Mihai Manea.

SCM Zalău: A. Pop – Kinczel, Dulap, V. Călin (58, Jula), Șumlea, S. Culda (57, Supuran), Duma, Al. Turcu, Coți, Duma, Neuers (57, Saroși), Boje; rezerve Băican,  Laza, Ardelean, Cubaș. Antrenor Marius Pașca.

Arbitri: Elena Demetrescu (Rm. Vâlcea), D. Humita (Armeniș), Andra Tănăsuc (Cluj-Napoca) Observatori Monica Rigo (Cluj-Napoca), M. Orbonaș (Ilia).

Avertismente: Selagea (27), R. Ivan (73)

Lucian DANCIU

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.