Vineri, 22 martie 2019: Ședinţă extraordinară a Consiliului Local Alba Iulia. Vezi proiectele aflate pe ordinea de zi

Îndosariat în: Administrație |

Consiliul Local al Municipiului Alba Iulia este convocat în ședință extraordinară, pentru data de 22 martie 2019. Între proiectele de hotărâre de pe Ordinea de zi se află și documentațiile pentru amenajarea zonelor de agrement de pe malul Mureșului și de pe latura de Nord a Cetății.

PROIECT AL ORDINII DE ZI :

1. Aprobarea execuţiei bugetului general de venituri şi cheltuieli pe anul 2018, al Municipiului Alba Iulia

2. Aprobarea unei documentaţii de urbanism

3. Documentaţia tehnico-economică – faza SF şi a indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul : ’’Amenajare zone de agrement şi debarcader pe râul Mureş în municipiul Alba Iulia”

4. Modificarea Protocolului de Cooperare încheiat cu Asociaţia Green Révolution din România

5. Modificarea regulamentului de organizare şi funcţionare a unităţii de management şi a statului de funcţii specific proiectului Startup@Centru, aprobat prin Hotărârea nr. 21/2018 a Consiliului local

6. Documentaţia tehnico-economică – faza SF şi a indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul : ’’Reconversie funcţională, şanţ exterior – latura de nord a Cetăţii Alba Carolina, spaţii publice amenjate pentru agrement şi petrecerea timpului liber”

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.