Vineri, 24 februarie: Școala Gimnazială „Vasile Goldiș” din Alba Iulia își prezinta oferta educațională pentru anul școlar 2017 – 2018

Îndosariat în: Învățământ-Cultură |

Ca în fiecare an, Scoala Gimnazială „Vasile Goldiș”, se pregătește pentru întâmpinarea unei noi generații de elevi, în toamna acestui an.

Școala Gimnaziala Vasile Goldiș – o instituție prestigioasă cu vastă experiența in domeniul educației pune la dispoziția elevilor o echipa de profesori, consilieri școlari si manageri , pasionați cu toții de formarea și educarea copiilor și adoleșcenților lumii contemporane.

Viziunea școlii noastre este aceea de a educa elevii și copii mici, in așa fel in cât aceștia sa se integreze in sistemul social actual, marcat de dinamism si diversitate , îndeplinind cerințele școlare obligatorii ,explorându-și , în același timp , valențele personale.

Gândind permanent programe și proiecte care să-i implice pe elevi intr-un sistem de invațare interactiv, transdisciplinar, respectând particularitațile de vârsta si individuale ale educabililor.

In acest sens , vineri 24 februarie 2017 , între orele 10:10 – 13:00 sunt invitați toți părinții și copii, care doresc să-i cunoasca tradiția, sa viziteze sălile de clasă, sala de sport, cantina școlii si laboratoarele existente in incinta școlii. De asemenea aceștia pot să asiste la desfășurarea orelor de curs.

Vizitatorii vor fi îndrumati de către personalul de specialitate al scolii , care va răspunde cu promtitudine solicitărilor si intrebărilor venite din partea părinților.

Oferta educațional a unitătii pentru anul școlar 2017-2018 consta in 3 clase pregătitoare din care:

– 2 clase invățământ tradițional

– 1 clasa invătămant step by step

Fiecare clasă va avea un efectiv de 25 de copii. Cele  3 clase pregătitoare iși vor desfașura activitatea in sediu din strada Călărasilor nr.2.

Îi asteptăm cu mare drag pe cei interesati și le dorim de pe acum micilor școlari mult succes, a declarat directoarea scolii, prof Valeria Cimpean.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

RSS Stiri Alba

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Completează termenul lipsă * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro