VINERI, 28 iulie 2017: ”Dialogul viorilor”, la Catedrala Romano-Catolică din Alba Iulia

Îndosariat în: Actualitate |

Albaiulienii sunt invitați vineri, 28 iulie 2017, cu începere de la ora 19.00, să participe la Concertul Orchestrei de Cameră ”Augustin Bena” a Județului Alba – ”Dialogul Viorilor”.  Evenimentul va avea loc la Catedrala Romano-Catolică ”Sfântul Mihail” din Alba Iulia, iar intrarea este liberă.

Cei prezenți vor avea ocazia să asculte piese din creația compozitorilor Johann Sebastian Bach, Antonio Vivaldi și Georg Phillipp Telemann, interpretate de soliștii Vasile Şulţ, Mircea Lazăr şi Dan Liviu Cernat.

Orchestra de Cameră „Augustin Bena”  a fost înfiinţată în iulie 2013 ca şi departament în cadrul Centrului de Cultură „Augustin Bena” Alba. Orchestra este condusă de Dan Liviu Cernat şi abordează lucrări din creaţia marilor compozitori cu preponderenţă din perioada barocului.

 Orchestra a susţinut până în prezent numeroase concerte în Alba Iulia şi în judeţul Alba, având  invitaţi de renume printre care amintim pe soprana  Daniela Vlădescu, Tadashi Imai, pianist de renume japonez, sau dirijorul Federico Crisanaz (Italia).

albaiuliainfo.ro

Facebook 

RSS Stiri Alba

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Completează termenul lipsă * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro