Vineri 7 februarie: Conferință la Alba Iulia privind planurile de dezvoltare a agriculturi românești

Îndosariat în: Știrea Ta |

Conf_univ_dr_Avram_FifiuVineri, 7 februarie 2014 va avea loc la Alba Iulia conferința susținută de către Conferențiar Universitar Dr. Avram Fițiu cu privire la planurile de dezvoltare a agriculturii românești pentru noul ciclu de dezvoltare al Uniunii Europene, 2014 – 2020.

Dr. Avram Fițiu este conferențiar universitar în cadrul Universităţii de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară din Cluj Napoca și este un apropiat al actualului comisar european pe probleme de agricultură, Dacian Cioloș ocupând funcția de șef de cabinet pe toată perioada în care Dacian Cioloș a fost ministru al agriculturii în guvernul Tăriceanu, între 11 octombrie 2007 și 22 decembrie 2008. În calitate de comisar european în funcție, Dacian Cioloș a avut ca responsabilitate trasarea direcțiilor de dezvoltare pentru noul interval de dezvoltare al Uniunii Europene, acest lucru fiind valabil și pentru dezvoltarea pe urmatorii șapte ani a agriculturii românești. Având în vedere ca la elaborarea proiectelor viitoare și-a adus contributia și Dr. Avram Fițiu acesta vă poate răspunde la toate întrebarile pe care le veți avea cu privire la viitorul agriculturii românești.

Mai multe relații puteți obține la: 0722.605.543 – Alin POPA

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.