Vineri, 9 iunie 2017: ”Gala poeziei române contemporane – Lista lui Manolescu”, la Alba Iulia

Îndosariat în: Actualitate |

Gala Poeziei Române Contemporane – Lista lui Manolescu 2017, un eveniment așteptat de iubitorii poeziei, se va desfășura vineri, 9 iunie 2017, la Alba Iulia.

19 poeți, cei mai buni dintre cei buni, aleși de Nicolae Manolescu, vor oferi, la cea de-a VII-a ediție a acestei gale, un adevărat regal de poezie, presărat cu minunate crâmpeie muzicale susținute de soprana Raluca Lucia Cîmpean, violonistul Liviu Cernat și pianistul Ovidiu Pârjol.

Așadar, sunteți așteptați vineri, 9 iunie 2017, începând cu ora 18.00, pe Aleea Muzeului Național al Unirii din Alba Iulia, să vă bucurați împreună de poezie și muzică.

Evenimentul este organizat de Consiliul Județean Alba și Biblioteca Județeană ”Lucian Blaga” Alba, sub egida Uniunii Scriitorilor din România, filiala Alba-Hunedoara, în parteneriat cu Ministerul Culturii și Identității Naționale, Primăria Municipiului Alba Iulia și Muzeul Național al Unirii din Alba Iulia.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

RSS Stiri Alba

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Completează termenul lipsă * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro