Vineri la Alba Mall va avea loc un spectacol susținut de tinerii de la Palatul Copiilor din Alba Iulia

Îndosariat în: Actualitate |

palatul-copiilor-in-spectacol-la-alba-mall-2014Palatul Copiilor din Alba Iulia prezintă vineri, 11 aprilie 2014, începând cu ora 18.00, în holul central Alba Mall, spectacolul literar-muzical  „Cântecele primăverii”. Evenimentul este organizat în cadrul Programului Naţional lansat de MEN pentru săptămâna „Şcoala Altfel. Să ştii mai multe, să fii mai bun”.

Vor participa la spectacol cercurile de muzică uşoară şi muzică folk ale Palatului Copiilor, instructor prof. Daniel Avram şi cercurile de recitare şi teatru, instructor, prof. Teodora Mălin, precum şi cercurile de solişti vocali şi muzică instrumentală, instructor, prof. Victor Geogean.

Sceneta prezentată de cercul de teatru va fi interpretată de către elevii Miruna Coman, Mihai Moşneag şi Anda Hristea, copii care datorită interpretării excelente a acestei scenete au participat la show-ul televizat pe Antena 1, „Next Star”, unde au încântat publicul din toată ţara cu talentul lor de mici actori de comedie, talent cu care au obţinut, nu demult, şi în oraşul Victoria, jueţul Braşov, locul I la festivalul naţional de teatru.

De asemenea, mare parte dintre interpreţii din cadrul cercului de folk de la Palatul Copiilor Alba Iulia ce vor urca vineri pe scenă sunt multilaureaţi ai Festivalului naţional de folk, „Ziua de mâine”, dar şi ai altor competiţii, întreceri sau spectacole, de diferite niveluri.

Colegii elevilor, cadrele didactice de la şcolile de unde provin, părinţii şi bunicii, dar şi iubitorii de frumos sunt invitaţi la acest spectacol prin care copiii care frecventează cercurile din Palatul Copiilor Alba Iulia dovedesc faptul că pentru ei  „şcoala altfel” nu este un slogan gratuit, ci un mod de a-şi valorifica şi dovedi talentul, pasiunea şi împlinirea.

Regia spectacolului este semnată de prof. Daniel Avram şi prof. dr. Dumitru Mălin.

“Mulţumim gazdei acestui spectacol, Alba Mall, care, ca de fiecare dată, cu amabilitate şi promtitudine a răspuns parteneriatului propus de noi şi se dovedeşte a fi mereu, pentru o „şcoală altfel” un „altfel de palat” al copiilor şi părinţilor din Alba Iulia, au transmis organizatorii spectacolului.

FOTO: arhivă

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.