Vineri și Sâmbătă Alba Mall va fi gazda celei de-a șaptea ediții a evenimentului “Energie din surse regenerabile”

Îndosariat în: Actualitate |

alea-2013 În 18 și 19 septembrie 2014, Alba Mall va găzdui cea de-a șaptea ediție a evenimentului “Energie din surse regenerabile – ALEA 2014. Târg de echipamente și soluții complete”, organizat de către Agenția Locală a Energiei Alba și Consiliul Județean Alba. 

În acest an vor fi expuse biciclete electrice, instalații eoliene, panouri solare termice, panouri fotovoltaice, pompe de căldură, turbine pentru microhidrocentrale, centrale termice pentru biomasă și multe alte aplicații legate de energia obținută din surse regenerabile.

Vizitatorii au ocazia să viziteze și în acest an „Salonul Eco Inventica” la care va participa Iustin Capră, fostul colaborator al lui Henri Coandă și unul dintre cei mai cunoscuți inventatori români. De asemenea va fi prezent și Corneliu Birtok Băneasa premiat la Geneva cu medalia de aur pentru invenția sa, un dispozitiv de transfer al aerului, prin care se reduce consumul de carburant cu 5%.

Și în acestă ediție se vor organiza în cadrul Târgului evenimentele deja consacrate și anume:

– „Ora de inventică” care se va desfășura joi de la ora 11.30, va prilejui elevilor pasionați de tehnică de la câteva licee din Alba Iulia un foarte interesant schimb de idei cu inventatorii români prezenți în cadrul „Salonului Eco Inventica”.

– Ecospectacolul grădinițelor care se va desfășura vineri de la ora 11.30; copiii din grădinițele din Alba Iulia vor susține o eco-serbare iar participanții vor fi recompensați de către sponsorii evenimentului cu multe premii.

– Tombola târgului la care pot participa toți vizitatorii, va avea loc vineri la ora 16.30; în cadrul tombolei vor fi oferite premii importante din partea sponsorilor evenimentului.

Târgul are ca parteneri: Primăria Municipiului Alba Iulia, Agenția de Dezvoltare Regională ”Centru” , Universitatea ”1 Decembrie 1918” din Alba Iulia și Alba  Mall. Sponsorii evenimentului sunt Ambient Alba Iulia, Ratioterm Alba Iulia, Sevco Instalații Alba Iulia, Electromagnetica București, Ecovolt Alba Iulia și Delphi Electric Alba Iulia.

Invităm la Târg pe toți cei interesați să afle informații complete în legătură cu sisteme de producere a energiei din surse regenerabile și sisteme de eficientizare a consumului de energie.

FOTO: ARHIVĂ

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.