Week-end încununat de succes pentru firmele de exercițiu de la Colegiul ”Dionisie Pop Marțian” din Alba Iulia

Îndosariat în: Învățământ-Cultură |

firmele-de-exercitiu-colegiul-dionisie-pop-martianÎn perioada 6-7 decembrie 2013 Colegiul Economic ”Dionisie Pop Marțian” din Alba Iulia a participat cu 5 firme de exercițiu – FE Aurul Apusenilor SRL (coordonator prof. Popa Victoria), FE Business Gifts SRL (coordonator prof. Ciocan Carmen), Fe Delycia SRL (coordonator prof. Ciocan Carmen), FE Miss Stars SRL (coordonator prof. Furdui Amalia) și FE White Lady SRL (coordonator prof. Popa Victoria) – la cea de-a VII-a editie a Târgului Firmelor de Exercițiu “Rivulus Dominarum Tineret” organizat de către Colegiul Economic ”Nicolae Titulescu” din Baia Mare.

La acest târg au fost înscrise 84 de firme de exercițiu, din 15 judete, respectiv Alba, Arad, Bihor, Hunedoara, Iași, Maramureș, Satu Mare, Sălaj, Constanța, Galați, Argeș, Ialomița, Vrancea, Buzău, Vâlcea și municipiul București, cât și trei firme de exercițiu din Serbia. În cadrul târgului, elevii participanți și-au pus în aplicare competențele antreprenoriale exersând cu succes comunicarea cu parteneri de afaceri și dezvoltarea spiritului de echipă, cât și creativitatea în promovarea unei afaceri. Concursul din cadrul târgului a fost organizat pe zece secțiuni, firmele de exercițiu de la Colegiul Economic ”Dionisie Pop Marțian” din Alba Iulia fiind premiate la șase dintre acestea: FE Aurul Apusenilor SRL – locul I la ”Cel mai bun stand” și locul al III-lea la ”Cel mai bun catalog creativ”, Fe Delycia SRL – locul al III-lea la ”Cea mai bună prezentare a firmei” și premiul special pentru ”Cele mai bune materiale promoționale”, FE White Lady SRL – premiul special pentru ”Cel mai bun vânzător” și FE Business Gifts SRL – mențiunea I pentru ”Cel mai bun spot publicitar”. Prin participarea la Târgului firmelor de exercițiu “Rivulus Dominarum Tineret”, elevii Colegiului Economic ”Dionisie Pop Marțian” din Alba Iulia îndrumați de profesorii coordonatori au dovedit încâ o dată că firmele de exercițiu, datorită interdisciplinarității și valorificării diferitelor capacități, le dezvoltă deprinderi, competențe și experiențe ce le vor proba pe piața muncii. Cristian Dincă, Director adjunct, Colegiul Economic ”Dionisie Pop Marțian” din Alba Iulia.

Cristian Dinca

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.