Workshop pentru cei mici în cadrul Festivalului Internațional de Teatru „Povești”

Îndosariat în: Actualitate |

teatru-de-papusiÎn cadrul Festivalului Internațional de Teatru „Povești” ce se va desfășura în perioada 1-5 octombrie, la Alba Iulia, se va organiza un atelier practic dedicat copiilor cu vârsta cuprinsă între 7-14 ani.

Potrivit organizatorilor, workshop-ul va fi susținut de o echipă de actori de la Teatrul de Stat „Ioan Slavici” din Arad, pe parcursul celor 5 zile de festival, în fiecare zi de la ora 16.00, la Galeriile de la Poarta a III a Cetății Alba Carolina. Copiii vor putea învăța cum să mânuiască marionetele și cum se realizează aceste scenete de teatru cu păpuși. Conform sursei citate, înscrierile se fac pe principiul „Primul venit, primul servit”, locuri, iar până acum s-au înscris 5 copii, din cele 14 locuri disponibile. Scopul acestui atelier este apropierea de marionetă și însuflețirea ei, iar cei mici pot învăța prin această joacă, o frântură din tainele acestei meserii, care se numește arta animației.

FOTO: ARHIVĂ

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.