”XO Lounge”, un nou local de petrecere a timpului liber, se va deschide vineri în Alba Iulia

Îndosariat în: Monden |

xo-lounge-alba-iuliaAlbaiulienii vor avea, începând din acest weekend, mai multe alternative de petrecere a timpului liber. Un nou local de socializare și distracție se deschide, vineri, 16 septembrie 2016,  în incinta Casei de Cultură a Sindicatelor din municipiu.

Este vorba despre ”XO Lounge”, un local cu un concept modern, ce dispune de peste 100 de locuri și promite atmosferă relaxantă pe timp de zi, distracție și muzică bună, seara.

Având o capacitate de 120 de locuri, o terasă cu o priveliște unică înspre Parcul Cetății și Cetatea Carolina precum și locuri de parcare gratuite, îndrăznim să credem că este locul ideal pentru relaxare în timpul zilei și distracție odată cu lăsarea nopții. Vă invităm cu drag la XO Lounge, în incinta Casei de Cultură a Sindicatelor Alba Iulia. Rezervările se pot face telefonic, începând cu data de 14 septembrie 2016,  la 0751 212 951”, transmit administratorii.

Deschiderea va avea loc la ora 22.00, iar invitat special la eveniment este Rosarrio Internullo. Tot la Grand Opening, se vor ocupa de întreținerea atmosferei Dj Radu Production, Ecos și Akadela.

Intrarea este gratuită!

albaiuliainfo.ro

Facebook 

RSS Stiri Alba

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Completează termenul lipsă * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro