Zeci de bicicliști, participanți la cea de-a V-a ediție a Skirt Bike, au adus bucuria în Cetatea Alba Carolina din Alba Iulia

Îndosariat în: Actualitate |

Fete cochete, băieți stiați și copilași veseli pe biciclete s-au întâlnit astăzi, 9 iulie 2017, în Cetatea Alba Carolina să pedaleze împreună la cea de a V-a ediție Skirt Bike de la Alba Iulia.

”În acest an, pedalăm cu bucurie. Da, chiar aceasta este tema: bucuria! Pentru că plimbarea cu bicicleta, faptul că suntem elegante și aranjate chiar și atunci când suntem pe două roți și frumoasa cetate în care vom pedala sunt doar câteva dintre motivele pentru care merită să fim bucuroși”, a spus reprezentanta organizatoriilor evenimentului.

Punctul de întâlnire a fost Esplanada Catedralei Romano-Catolice „Sf. Mihail” și chiar dacă o scurtă repriză de ploaie le-a stricat puțin planurile, participanții la eveniment nu au renunțat la bucuria de a pedala împreună pe traseul dinainte stabilit, cu o lungime de 6 kilometri, despre care unul dintre cei mai tineri participanti a spus că „are forma de baghetă cu stea magică în vârf”.

 

albaiuliainfo.ro

Facebook 

RSS Stiri Alba

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Completează termenul lipsă * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro