Zeci de motocicliști au participat astăzi, 5 mai 2018, la marșul organizat de „Apulum Bikers” la Alba Iulia

Îndosariat în: Actualitate |

Zeci de motociciști și-au dat întâlnire astăzi, 5 mai 2018, la marșul organizat de „Apulum Bikers” din Alba Iulia, cu scopul de conştientizare a conducătorilor auto de prezenţa motocicliştilor în trafic şi de prevenire a accidentelor.

Întâlnirea a avut loc în parcarea din spatele benzinăriei OMV, de lângă Stadionul Cetate din Alba Iulia, începând cu ora 11.00. Plecarea în marș s-a făcut la ora 13.00, iar traseul parcurs de motocicliști a fost: Bulevardul Republicii, strada Tudor Vladimirescu, Bulevardul Ferdinand I, Strada Take Ionescu, Bulevardul Încoronării, Bulevardul 1 Decembrie 1918, strada Cloșca, Bulevardul Revoluției 1989.

„Haideţi să arătăm celorlalţi participanţi la trafic, că şi noi, cei pe două roţi (în linie), suntem pe drumuri!” a fost apelul pe care l-au transmis organizatorii, la care au răspuns motocicliști veniți din tot județul.

Pentru acest marș, Asociația Apulum Bikers a avut sprijinul Poliției, al Jandarmeriei și al Primăriei Alba Iulia.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.