Zeci de participanți dornici să devină campioni la vâslit s-au aliniat la startul cele de-a VI-a ediții a competiției „Descoperă Rowmania” de la Alba Iulia

Îndosariat în: Actualitate |

Astăzi, la Alba Iulia se desfășoară astăzi Festivalul Descoperă Rowmania, competiția de vâslit în canotci de 10+1 ajunsă în acest an la a șasea ediție. Echipa câştigătoare va intra în finala națională, care are looc pe 2 septembrie, la Tulcea.

Concursul a început la ora 9.30, în zona Podului peste Mureș (Cartierul Partoș, ieșirea spre Sebeș). La înscriere nu s-a ținut cont de vârstă, constituţie sportivă şi experienţă, astfel că sunt zeci de amatori de vâslit, din oraș, din alte județe și chiar din străinătate care s-au grupat în 18 echipe: Amicii, Happy Faces, Happy Faces Reloaded, GT Sport, Selfie, Trupa Durii, Liberalii, Dinastia Centenar, Pirații din Oarda, Tracia, Electrica Frunizare, ISU Alba, Juniorii, Maris, Iron, Bombardierii Acvatici, Moisei Mureș, Multicolorii.

Cîștigătorii vor fi cunoscuți după ora 14.00, când va avea loc și festivitatea de premiere.

Descoperă Rowmania – România naturală văzută din barcă este o campanie națională de promovare a patrimoniului național și urmărește descoperirea României naturale, prin promovarea mișcării în aer liber. Obiectivul acestei campanii este să reapropie oamenii de natură și să-i reconecteze la aceasta, având ca instrument canotca și ca activitate vâslitul.

Descoperă Rowmania Alba Iuia este un eveniment organizat de Asociația „Ivan Patzaichin – Mila 23” împreună cu Municipiul Alba Iulia.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.