Zeci de pasionaţi șah alături de maestrul Mihnea Costachi, într-un simultan desfășurat la Alba Mall din Alba Iulia

Îndosariat în: Sport |

Peste 30 de participanţi s-au reunit astăzi, începând cu ora 15.00, la Alba Mall pentru un simultam de şah cu tânărul albaiulian, maestru internațional, Mihnea Costachi.

Evenimentul s-a adresat atât amatorilor de șah, cât şi profesioniștilor care au dorit să își pună în valoare cunoștințele în practicarea sportului minții. Simultanul se desfăşoară cu un număr de 10 jucători, urmând ca la încheierea unei partide locul să fie luat de un concurent nou.

Toţi participanţii au primit premiu ultima carte a maestrului Marius Ceteraş, iar cei care vor rezista la 10 mutări ale maestrului sau îi vor lua 10 piese vor primi premii mai substanţiale.

Simultanul de şah este primul dintr-o serie de zece evenimente găzduite de Centrul comercial Alba Mall timp de 10 luni, prin acțiuni dedicate celor pasionați de sport. Este vorba despre mai multe provocări cu diverși campioni, organizate cu ocazia împlinirii, în 2017, a 10 ani de activitate.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

RSS Stiri Alba

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Completează termenul lipsă * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro