Zeci de turiști veniți de 1 Decembrie la Alba Iulia au așteptat ore întregi autobuzele promise de municipalitate, care trebuiau să-i ducă la mașinile parcate la intrările din oraș

Îndosariat în: Actualitate |

O zi minutată de 1 Decembrie cu evenimente organizate impecabil, în care oamenii au sărbătorit Centenarul Marii Uniri, s-a încheiat cum nu se poate mai prost pentru zeci de persoane venite din alte localități, care au fost obligate să-și lase mașinile în parcările amenajate la intrările în oraș.

La finalul sărbătorii, aceștia s-au trezit că, ori trebuie să aștepte ore întregi în frig autobuzele care trebuiau să-i transporte la locurile de parcare, ori pleacă spre acestea pe jos, ca acum 100 de ani.

”Stau oamenii și așteaptă autobuzele. Suntem mintiți pe față de autorități în privința stațiilor. Nu vine nici un autobuz!”, ne-a scris un domn care dorea să ajungă la parcare. Ulterior, acesta ne-a mai scris:

”Într-un târziu s-au mobilizat autoritățile. Felicitări Poliției și Jandarmeriei pentru ajutorul dat oamenilor. Au fost transportați oameni cu microbuze ale jandarmeriei și cu antemeegatoare ale Poliției. Oricum nota 4 pentru organizarea celor de la Primarie! Nu s-au pregatit deloc pentru ce urma dupa Centenar”.

Iritați de timpul lung de așteptare în frig, în unele locuri oamenii chiar au ieșit în drum și au blocat o parte din stradă.

Sunt din Râmnicu Vâlcea. Am venit la cea mai frumoasă sărbătoare a românilor. A fost totul foarte bine până la plecare. La plecare, autoritățile din Alba Iulia nu au știut să gestoneze situația. Nu avem cu ce ajunge unde am parcat mașinile. Avem mașinile parcate la 6-7 km de aici, nu ne-au lăsat să intrăm cu mașinile în Cetate.

Așteptăm de trei ore, nu ne-a spus nimeni, nimic și le-a interzis celor de la taxiuri să ne ducă acolo. Ne-au făcut să ne pară rău! Noi venim aici în fiecare an, de 10 ani, de la sute de kilometri, dar niciodată nu am fost în situația aceasta. Nu o să mai venim aici!”, ne-a spus o doamnă.

Explicația oficială este că autobuzele care au transportat o parte dintre oameni s-au blocat în traficul de la ieșirea din oraș, care a crescut spre seară, când toată lumea voia să plece, și din această cauză au fost întârzieri mari în preluarea celorlalți călători.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.