„Zilele Prieteniei Bergenbier”, cel mai mare turneu muzical al verii 2014 ajunge pentru prima dată în Alba Iulia

Îndosariat în: Știrea Ta |

Zilele-Prieteniei-Bergenbier-AfisCetatea Alba Carolina va răsuna de muzică bună, plină de ritm, alături de cei mai tari artiști ai momentului, într-o atmosferă incendiară. Line up-ul complet al festivalului care numără peste 32 de formații a făcut rapid din seria concertelor „Zilele Prieteniei Bergenbier” un „must attend” în materie de evenimente muzicale, în cele 5 orașe în care a ajuns până acum.

După ce zeci de mii de oameni au sărbătorit prietenia, acum este rândul celor din Alba Iulia să ia parte, în weekendul 26 – 27 iulie, la ce mai mare manifestare muzicală a verii 2014.
Sâmbătă, 26 iulie, capul de afiș va fi ținut de Vița de Vie, Zob, Niște Băieți, Ska’nk. În ziua de duminică, 27 iulie, weekend-ul prietenilor va continua cu Paraziții, R.O.A, Mihai Mărgineanu, Ultimu’ Nivel. Toți aceștia, împreună cu alte trupe prietene care vor urca pe scenă, promit să ofere publicului un show plin de forță, scăldat în valuri de bere.
În fiecare oraș în care evenimentul „Zilele Prieteniei Bergenbier” are loc, două trupe prietene vor deschide concertele. Aceste trupe sunt alese de fani și de prieteni, în urma unui concurs desfășurat online, pe www.metalhead.ro. Astfel, în ziua de sâmbătă, publicul îi poate asculta pe: Anysound și Mercedes Band, iar duminică, trupele N.O.R. și Bohemian Groove sunt programate să deschidă evenimentul.
Festivalul „Zilele Prieteniei Bergenbier” animă cetatea cu voie bună și distracție începând cu ora 16:00 în ambele zile de concerte, iar intrarea este libera.
Timp de două zile, Alba Iulia se transformă în capitala prieteniei. Cel mai mare turneu muzical al verii 2014 care a debutat la Iași, la începutul lunii iunie, și care a cuprins până acum 5 dintre cele mai mari orașe ale țării, sărbătorind prietenia alături de peste 130.000 de prieteni, 70 de ore de muzică de calitate și multă bere savurată alături de prieteni vine în Cetatea Alba Carolina.
Trupele alese pe sprânceană, zecile de ore de muzica live, momentele memorabile pentru public și artiști, atmosfera incredibilă din orașele Iași, Cluj-Napoca, Craiova, București și Ploiești au transformat turneul „Zilele Prieteniei Bergenbier” în destinația perfectă pentru weekend.
Vița de Vie, Paraziții, Zob, R.O.A., Șuie Paparude, Mihai Mărgineanu, Vunk, OCS, ShadowBox, C.T.C, Niște Băieți, Ultimu’ Nivel, au fost trupele pentru care publicul a ridicat mii de mâini în aer și a cântat la unison cele mai consacrate piese. Alături de acestea au avut ocazia să se afirme pe scena și o mulțime de trupe prietene locale, precum Moebius, The Pixels, Up To Eleven, Days of Confusion, Proiectul Tivodar.

Pentru că putem fi cu toții mai buni, mai buni prieteni, te așteptăm la Cetatea Alba Carolina pe 26 și 27 iulie, la „Zilele Prieteniei Bergenbier”, pentru a sărbători împreună prietenia si muzica de calitate, și să cinstim un pahar de Bergenbier alături de cei mai talentați artiști ai momentului.

Bergenbier duce mai departe conceptul de eveniment creat anul trecut, iar pe durata concertelor, toți cei din Alba Iulia vor deveni mesagerii prieteniei și ai faptelor bune alături de artiștii care vor promova spiritul prieteniei și vor împarți gânduri pozitive. După show-ul de la Alba Iulia, alte 3 orașe urmează să bifeze prietenia pe harta concertelor: Brașov (2-3 august, Piața Sfatului), Galați (9 – 10 august, Stadion Dunărea) și Constanța (15 – 16 august, Plaja Modern).

Unele dintre cele mai bune momente ale turneului sunt dovada că „Zilele Prieteniei Bergenbier” este destinația perfectă pentru un weekend plin de distracție. Acestea pot fi urmărite aici:

Pentru mai multe detalii și informații vizitați www.zileleprieteniei.ro

Ana Filipescu

 

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.