Ziua Internațională a Drepturilor Omului sărbătorită de elevii Colegiului Economic din Alba Iulia

Îndosariat în: Învățământ-Cultură |

colegiul-economic-alba-iuliaCirca 90 de elevi ai Colegiului Economic „Dionisie Pop Marțian” din Alba Iulia vor sărbătorii astăzi de la ora 12.00, Ziua Internațională a Drepturilor Omului.

Potrivit purtătorului de cuvânt al liceului, Lavinia Dobra, copiii vor marca această zi la Centrul de Documentare și Informare prin organizarea unui concurs de referate, eseuri și prezentări despre drepturile și libertățile omului. Printre temele abordate se vor numără dreptul la religie, dreptul la liberă circulație, dreptul la muncă și dreptul la învățătură. De asemenea, prin intermediul acestei acțiuni organizate de profesorii Lavinia Dobra, Monica Fer și Mihaela Basarabă, în parteneriat cu Agenției de Dezvoltare Regională Centru, elevii vor primi fluturași și pliante în care vor fi informați despre drepturile lor.

FOTO: ARHIVĂ

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.