Ziua Internațională a Vârstnicilor sărbătorită astăzi la restaurantul Mercur Magic din Alba Iulia

Îndosariat în: Actualitate |

varstnici-alba-iulia-oct-2014Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice a fost sărbătorită astăzi, cu începere de la ora 11.00, la restaurantul Mercur Magic din Alba Iulia cu cozonac, plăcinte și muzică populară.  

Ansamblul folcloric 60 Plus a adus zâmbetul pe buzele celor peste 200 de bunici, interpretând cântece despre tinerețe și bătrânețe.

La evenimentul organizat în parteneriat cu Primăria Alba Iulia a fost prezent și Mircea Hava care a avut un regret: nu poate da anii înapoi.

”Sper să vă simțiți bine. Noi am vrut să punctăm acest eveniment din respect pentru dumneavoastră. Respectul nu se vede doar aici, se vede în anii în care voi ați putut circula gratuit. Am făcut-o din respect pentru dumneavoastră, pentru anii care i-ați muncit, pentru ceea ce ați făcut. Pentru asta facem și nunta de 50 de ani. Din păcate nu pot face un lucru care l-aș face și pentru mine: să mai dau anii înapoi”, a spus Mircea Hava.

Muzica populară le-a priit bunicilor care au cântat și au aplaudat, pe ritmul pieselor 60 Plus.

Un vârstnic a declarat că participă la acest eveniment de 10 ani: ”Este o manifestare frumoasă pentru noi. Suntem mulțumiți de condițiile pe care le avem la Cămin. Eu nu mi-am cunoscut țara, dar acum o cunosc în întregime datorită Primăriei Alba Iulia care a sponsorizat cu călătorii în toată țara”, a spus Gheorghe Goțea.

Evenimentul face parte din programul complex de integrare, socializare și petrecere a timpului liber al beneficiarilor din Căminul pentru Persoane Vârstnice Alba Iulia.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.