Ziua Mondială a Alimentului va fi sărbătorită de preșcolarii de la o grădiniță din Alba Iulia împreună cu voluntarii Crucii Roşii Române Filiala Alba

Îndosariat în: Actualitate |

crucea-rosie-coluntariVoluntarii Crucii Roşii Române Filiala Alba, în colaborare cu Direcţia de Sănătate Publică Alba, vor desfăşura marți, 15 octombrie, cu prilejul Zilei mondiale a alimentului, activităţi de educaţie pentru sănătate, promovând alimentaţia sănătoasă şi practicarea sportului ca şi alternativă în petrecerea timpului liber, la Grădiniţa cu program prelungit „Scufiţa Roşie” din Alba Iulia.

Atmosfera va fi destinsă prin realizarea unor jocuri cu cei 60 de copii preşcolari prezenţi, aducând în prim plan valorile umanitare şi avantajele pe termen lung ale adoptării unui stil de viaţă sănătos.

Educaţia pentru sănătate reprezintă un domeniul de referinţă pentru Crucea Roşie Română, împletindu-se activ cu istoria poporului român. Dacă în urmă cu un secol, organizaţia noastră derula campanii de combatere a malariei şi tifosului, astăzi, Crucea Roşie Română activează în domeniul prevenirii şi combaterii HIV/SIDA, TBC, implicându-se de fiecare dată în probleme prioritare de sănătate publică”, spune Adrian Ionel Duşa, directorul Filialei Crucea Roșie Alba.

FOTO: ARHIVĂ

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.