Ziua porților deschise, la S.C. „Apulum” S.A. din Alba Iulia, cu prilejul sărbătoririi a 47 de ani de la înfințare și a 10 ani de când a fost preluată de noii acționari

Îndosariat în: Economie |

A fost zi de sărbătoare sâmbătă, 10 iunie 2017, la SC „Apulum” SA din Alba Iulia, când s-a organizat „Ziua porților deschise”, tradiționalul eveniment generat de „Ziua Ceramistului”.

Sute de persoane, salariaţii și familiile lor, foşti angajaţi, pensionari, oficialităţi şi cetăţeni ai municipiului, au vizitat fabrica și s-au bucurat de atmosferă pe parcursul zilei, alături de conducerea firmei. Anul acesta se împlinesc 10 ani de când a fost preluată conducerea de acționarii Rodica Vasin și Alvaro Santini,  și 47 de ani de când există fabrica de porțelan în Alba Iulia.

”În acești 10 ani, putem spune că, împreună cu angajații și colaboratorii, am reușit să facem ca fabrica de porțelan să devină cea mai mare din Europa, ca și capacitate de producție, și, deja, și calitatea se vede, că este mult mai bună”, a declarat acționarul majoritar la SC Apulum SA, Rodica Vasin.  Potrivit acesteia, 90 la sută dintre produsele Apulum merg către export, în SUA, Mexic, toate țările din Europa, și, speră să ajungă și în Australia, unde s-au anunțat potențiali clienți.

Celor care au vizitat fabrica le-a fost prezentată tehnologia de producție, de la materia primă, până la produsul finit. De asemenea, au putut admira expoziția care conține, printre altele, un serviciu de masă făcut la comandă pentru Casa Regală sau o copie a unei oglinzi realizată pentru Nicolae Ceaușescu, iar afară, în curte, s-au putut bucura de o ”serbare câmpenească”, cu mici și alte produse alimentare.

Printre cei care au trecut pragul porților deschise s-au numărat președintele Consiliului Județean Alba, Ion Dumitrel, senatorii Alexandru Pereș și Daniel Breaz, și deputatul Sorin Bumb.

Conducerea fabricii a ținut să transmită pe această cale ”La mulți ani!” angajaților Apulum SA cu ocazia Zilei Ceramistului și să le mulțumească pentru modul în care au contribuit la dezvoltarea companiei în toți acești ani.

Fabrica de porțelan Apulum are actualmente un număr de aproximativ 1450 de angajați.   

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.