Zona din jurul blocului G2 – ”Turturica” din Alba Iulia, făcută ”lună și bec” după ce locatarii au acceptat provocarea făcută de Polaris M. Holding

Îndosariat în: Actualitate |

Locuitorii din blocul G2 – “Turturica” din Alba Iulia,  au acceptat, ast[zi, provocarea făcută de firma de salubrizare, Polaris M. Holding, și și-au făcut curățenie în cartier.  

Aceeași provocare a fost acceptată în urmă cu o săptămână de către locuitorii cartierului ”Lumea Nouă”.

Așa cum au făcut mizerie, depozitând deșeuri menajere necorespunzător în cartier, locuitorii din blocului ”Turturica” au făcut și curățenie la început de primăvară, cu două zile înainte de Florii.

Ajutați de angajații Polaris M. Holding, care au pus umărul alături de ei și le-au oferit mături, fărașe, pubele și containere, mai mulți tineri și deopotrivă vârstnici au curățat trotuarele și drumurile din fața blocului lor.

Exemplul lor ar trebui urmat și de locuitorii din alte cartiere, indiferent de categoria socială din care fac parte. La început de primăvară, și nu numai, când se face curățenie generală, fiecare albaiulian trebuie să iasă cu mătura în fața scării, casei, societății comerciale ori instituției publice la care lucrează.

Mai multe sesizări au venit, de-a lungul timpului, pe adresa redacției ziarului Unirea, oamenii semnalând că zona blocului ”Turturica” este insalubră, fiind astfel acuzate anumite persoane că nu depozitează deșeurile în locuri special amenajate.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

RSS Stiri Alba

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Completează termenul lipsă * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro