Rămâi conectat

Actualitate

289 noi cazuri de COVID-19 raportate astăzi, 19 ianuarie 2022, în județul Alba. Bilanțul urcă la 36.153 persoane infectate și 1.136 decese

albaiuliainfo.ro

Publicat

în

Astăzi, 19 ianuarie 2022, în județul Alba au fost raportate 289 noi cazuri de îmbolnăvire cu COVID-19, potrivit informațiilor furnizate de Grupul de Comunicare Strategică.

De la începutul pandemiei, în județul Alba, 36.153 de persoane au fost confirmate pozitiv. Dintre acestea 33.667 de persoane au fost declarate vindecate și s-au înregistrat 1.136 decese.

În ultimele 24 de ore, în județul Alba nu s-a înregistrat nici un deces datorat COVID-19.

Marți, în județul Alba au fost prelucrate în total 1.214 de teste, 672 PCR și 542 de teste rapide. Numărul total de teste efectuate până în prezent în județ a ajuns la 379.807 mai exact, 310.769 de teste PCR și 69.038 de teste rapide.

FOTO: ARHIVĂ


 Urmărește albaiuliainfo.ro și pe GOOGLE NEWS


Actualitate

Pompierii militari din Alba Iulia au intervenit pe Bulevardul Transilvaniei, după ce un autoturism a luat foc

albaiuliainfo.ro

Publicat

în

Pompierii militari din Alba Iulia au fost solicitați să intervină în după-amiaza zilei de luni, 29 aprilie 2024, pentru localizarea și stingerea unui incendiu izbucnit la un autoturism, pe Bulevardul Transilvaniei.

„Detașamentul de pompieri Alba Iulia intervine pentru localizarea și stingerea unui incendiu în Municipiul Alba Iulia, Bulevardul Transilvaniei. Este vorba despre un incendiu izbucnit la un autoturism, fără persoane în interiorul mașinii. Forțe alocate: 1 x ASAS și 1 x EPA”, a transmis ISU Alba.

UPDATE: „Incendiul este localizat de către pompierii militari. În continuare se lucrează pentru stingerea în totalitate a acestuia. De asemenea, o persoană de sex masculin (proprietarul masinii) primește îngrijiri medicale, acesta prezentând atac de panică”, a mai transmis ISU Alba.


 Urmărește albaiuliainfo.ro și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Actualitate

Tânăr de 25 de ani din Alba Iulia reținut de polițiști, după ce a fost depistat în timp ce conducea băut și fără permis, pe Calea Moților

albaiuliainfo.ro

Publicat

în

La data de 29 aprilie 2024, în jurul orei 01.00, polițiștii de ordine publică din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia au depistat un tânăr de 25 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism, pe Calea Moților din Alba Iulia, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării conducătorului auto, cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 1,02 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Totodată, în urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că tânărul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, iar autoturismul pe care l-a condus aparține unui bărbat de 38 de ani, din Alba Iulia, care i-ar fi încredințat autoturismul, pentru a fi condus pe drumurile publice, cu toate că avea cunoștință că tânărul nu deține permis.

Față de conducătorul auto a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere sub influența alcoolului și conducere fără permis și a fost luată măsura reținerii, pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de azi, 29 aprilie, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

Față de bărbatul care i-ar fi încredințat autoturismul, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de încredințarea unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere, pentru conducerea pe drumurile publice, unei persoane care nu posedă permis de conducere.


 Urmărește albaiuliainfo.ro și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Actualitate

STP a publicat programul de circulație al autobuzelor în perioada 1-6 mai 2024, pentru Alba Iulia și localitățile limitrofe

albaiuliainfo.ro

Publicat

în

Societatea de Transport Public S.A. Alba Iulia își adaptează programul de transport cu prilejul Sărbătorii de Paști si a zilei de 1 Mai.

În această perioadă vor fi acoperite toate traseele, iar programul de circulație al Societății de Transport Public S.A. Alba Iulia, pentru perioada 01.05-06.05.2024, în Zonele Metropolitane 1-7 va fi următorul:

• în zilele de 1, 3 și 6 mai 2024 – program de duminică
• în ziua de 2 mai 2024 – program normal

Informațiile referitoare la programul de circulație în zona tarifară 1 se pot obține de la dispeceratul STP, la numărul de telefon 0258/812826. Pentru informații legate de programul de circulație în zonele tarifare 2-7, călătorii pot apela Autogara STP, la numărul de telefon 0258/812967. De asemenea, informațiile sunt disponibile și pe site-ul www.stpalba.ro


 Urmărește albaiuliainfo.ro și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Actualitate

Administrație

Știri din zonă

Stiri din Alba

Știrea ta

Politică

Societate

Sport

Economie

Din Județ

Cele mai citite știri

albaiuliainfo, stiri alba iulia, informatii alba iulia