Rămâi conectat

Actualitate

A fost înregistrat cel de-al 22-lea deces datorat COVID-19, în România

albaiuliainfo.ro

Publicat

în

Încă 4 decese cauzate de COVID-19 au fost confirmate, în cursul acestei seri, de către Grupul de Comunicare Strategică. Astfel bilanțul morților la nivel național a ajuns la 22.

19. Bărbat, 56 ani, din judetul Dambovita, hemodializat la un Centru de dializă, internat inițial la Spitalul de Urgență București Floreasca, transferat în data de 23.03.2020, atunci când a fost confirmat pozitiv cu noul corinavirus la Spitalul de Boli Infecțioase V. Babeș – ATI

20. Bărbat, 49 ani, din judetul Timiș, neinternat. S-a prezentat în data 20.03.2020 la UPU a Spitalului Județean de Urgență Timișoara unde a fost diagnosticat cu Pneumonie acută (clinc si radiologic). I s-a recomandat consult de specialitate la spitalul de boli infecțioase. Conform pacientului , acesta nu a călătorit în străinătate și nici nu a fost contact al unei persoane pozitive. În 21.03.2020 s-a prezentat si la Spitalul de Boli Infecțioase Timișoara, neinternat diagnosticat cu Pneumonie acuta. În 24.03.2020, stare deteriorată solicită ambulanță, i se recoltează proba de exudat pentru COVID si este lăsat la domiciliu. Confirmat pe data de 26.03.2020, decedat în aceeași dată. Pacientul avea boli cronice preexistente (poliartrită reumatoidă și hipertensiune arterială)

21. Femeie, 70 ani, din judetul Neamt, internată în Spitalul Județean de Urgență Piatra Neamt-Nefrologie pentru hemodializă. Stare agravată din 25.03.2020, cand se suspecteaza infecție cu coronavirus și se recoltează proba. Deces in 25.03.2020. Confirmat pozitiv în data de 26.03.2020

22. Bărbat, 45 ani, din judetul Arad, confirmat în data 25.03.2020, decedat in 25.03.2020 in ambulanta in timpul transferului la Spitalul de Boli Infecțioase V. Babes din Timisoara.


 Urmărește albaiuliainfo.ro și pe GOOGLE NEWS


Actualitate

Bărbat de 67 de ani din Alba Iulia cercetat de polițiști, după ce a condus băut și s-a răsturnat cu atoturismul într-un șanț colector de apă

albaiuliainfo.ro

Publicat

în

În cursul serii de miercuri 1 mai 2024, polițiștii din Alba Iulia au intervenit la un accident rutier, soldat cu pagube materiale, produs pe strada Constantin Noica din Municipiu unde un bărbat de 67 de ani, din Alba Iulia, a pierdut controlul asupra autoturismului și s-a răsturnat într-un canal de apă.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest a rezultat că acesta era sub influența alcoolului, valoarea indicată de aparat fiind de 0,37 mg/alcool pur în aerul expirat.

„Detașamentul de pompieri Alba Iulia intervine pentru asigurarea măsurilor specifice la un accident rutier produs în municipiul Alba Iulia, strada Constantin Noica. Este vorba despre un autoturism răsturnat int-un șanț colector de apă pluvială. Forțe alocate: 1 x ASAS și 1 x EPA”, a transmis ISU Alba.


 Urmărește albaiuliainfo.ro și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Actualitate

Coliziune între două autoturisme, soldată cu rănirea a trei persoane, pe strada Tudor Vladimirescu din Alba Iulia

albaiuliainfo.ro

Publicat

în

Trei persoane au fost rănite, după ce două autoturisme au intrat în colizine, pe strada Tudor Vladimirescu din Alba Iulia, în seara zilei de miercuri, 1 mai 2024.

„Detașamentul de pompieri Alba Iulia intervine pentru asigurarea măsurilor specifice si acordarea primului ajutor medical la un accident rutier produs în Municipiul Alba Iulia, strada Tudor Vladimirescu. Este vorba despre un accident rutier produs între 2 autoturisme, în care se aflau 3 persoane. Forțe alocate: 1 x ASAS, 1 x SMURD TIM și 1 x ambulanță SAJ”, a transmis ISU Alba.

UPDATE: „Traficul rutier este îngreunat pe strada Tudor Vladimirescu din Alba Iulia, din cauza unui accident rutier în care au fost implicate două autoturisme. Din primele date, două persoane ar fi suferit leziuni ușoare. Toate cele 3 persoane (2 adulți și 1 copil) vor fi transportate la spital de către echipajele medicale prezente la locul accidentului”, a transmis IPJ Alba.


 Urmărește albaiuliainfo.ro și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Actualitate

Bani și substanțe interzise, ascunse în pachete de țigări, depistate de jandarmii din Alba Iulia

albaiuliainfo.ro

Publicat

în

Miercuri, 1 mai 2024, în jurul orei 17.00, jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Avram Iancu Alba, aflați în timpul unei misiuni de patrulare în Municipiul Alba Iulia, au observat un bărbat al cărui comportament le-a atras atenția.

Jandarmii l-au legitimat pe bărbat și întru-cât comportamentul bărbatului ridica suspiciuni, au efectuat un control al mașinii în care se afla și au descoperit 27 de plicuri cu substanță albă-cristalină, ascunse în două pachete de țigări. La controlul corporal jandarmii au mai descoperit asupra sa suma de 2000 de lei și un telefon.

Persoanei în cauză i s-au întocmit actele de constatare pentru săvârșirea infracțiunii de deținere de substanțe interzise (în conformitate cu Legea 143/2000, pentru combaterea traficului și consumului ilicit de droguri) și împreună cu substanțele și obiectele găsite asupra lui, a fost condus la sediul Poliției Alba unde a fost predat către organele abilitate de lege în acest sens, pentru continuarea cercetărilor.


 Urmărește albaiuliainfo.ro și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Actualitate

Administrație

Știri din zonă

Stiri din Alba

Știrea ta

Politică

Societate

Sport

Economie

Din Județ

Cele mai citite știri

albaiuliainfo, stiri alba iulia, informatii alba iulia