A început Royal Crown Trophy – 2017. Vezi programul

Îndosariat în: Actualitate |

În Cetatea Alba Carolina a început astăzi, expoziția chinologică Royal Crown Trophy 2017, un eveniment dedicat proprietarilor câinilor de rasă, dar şi iubitorilor de animale. Cei mai frumoşi câini pot fi admiraţi, timp de două zile, pe Latura de Nord a Cetății Alba Carolina, Piața Toboșaului (în zona spațiilor RYMA), cu începere de la ora 10.00, în ambele zile.

Dincolo de competiție, expoziția de la Alba Iulia oferă o vastă experiență de shopping și consultanță specializate, tuturor iubitorilor de câini. Manifestarea cuprinde, pe lângă expoziţia naţională şi internaţională de patrupede şi un târg de adopţii căţei.

Expoziția Chinologică Internațională de la Alba Iulia ajunsă la cea de-a 8-a ediție, celebrează câinii și calitatile lor, fiind unul dintre singurele evenimente de gen din Romania care ofera participantilor posibilitatea de a-și evalua cei mai buni prieteni simultan, în trei expoziții cu titluri naționale și internaționale. În urma competițiilor, exemplarele canine pot obține Certificatul de Aptitudini pentru Campionat (C.A.C.) acordat de Asociația Chinologică Română și Certificatul de Aptitudini pentru Campionat Internațional de Frumusețe(C.A.C.I.B.) oferit de Federația Chinologică Internațională. Fiecare concurs se va finaliza cu o gală a celor mai bune exemplare din acea zi – Best In Show. Sâmbătă, finala va începere la ora 20:00, iar duminică la ora 14:00.

În fiecare din competiții sunt înregistrate aproximativ 350 de exemplare cumulând un portofoliu de 105 rase care vor intra în arenă. Practic, la Alba Iulia sunt câini din 16 țări: Polonia, Cehia, Rusia, Ucraina, Ungaria, Germania, Slovacia, Austria, Grecia, Danemarca, Bulgaria, Croatia, Cehia, Bulgaria, Slovenia și desigur România.

 Unii dintre cei mai prestigiosi experți și specialiști internaționali vor analiza și evalua corectitudina tipologică a câinilor din expoziție. Arbitri chinologi internaționali din: Rusia – dr. Eugene Yerusalimsky, Elveția – Barbara Mueller, Finlanda – Marja Talvitie, Italia – Francesco Cochetti, Bulgaria – Galyah Litova, România – Călin Simu.

Începând din anul 2015 expoziția chinologică internațională de la Alba Iulia a primit numele de Royal Crwon Trophy (Trofeul Coroanei Regale) și este singura manifestare de acest gen aflată sub Înalt Patronaj Regal al Alteței Sale Regale Principesa Maria a României.

• Programul expoziției:

 Sâmbătă, 29 iulie

Ora 10.00 CAC – Deschiderea expoziţiei şi arbitraje la ring

Ora 17.00 CACIB – Deschiderea expoziției şi arbitraje la ring

Ora 20.00 Best in Show

Junior Best in Show şi Besti in Show CAC

Duminică, 30 iulie

Ora 10.00 Deschiderea expoziției şi arbitraje la ring (CACIB)

Ora 14.00 Best in Show şi Supreme Best in Show

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.