Rămâi conectat

Actualitate

Bărbat de 47 de ani din Alba Iulia reținut de polițiști, după ce a fost depistat în timp ce conducea în stare avansată de ebrietate

albaiuliainfo.ro

Publicat

în

Miercuri, 11 ianuarie 2023, în jurul orei 18.00, polițiștii rutieri din Alba Iulia au depistat un bărbat de 47 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Tudor Vladimirescu din Municipiu. Fiind sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării conducătorului auto, cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 1,07 mg/l alcool pur in aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Ulterior, față de bărbat a fost luată măsura reținerii, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Cercetările sunt continuate.

FOTO: ARHIVĂ


 Urmărește albaiuliainfo.ro și pe GOOGLE NEWS


Actualitate

De marți, 7 mai 2024, consultațiile medicale în regim ambulatoriu se efectuează în noul spațiu, din incinta Spitalului Județean de Urgență Alba Iulia

albaiuliainfo.ro

Publicat

în

Începând de marți, 7 mai 2024, consultațiile medicale în regim ambulatoriu se efectuează în noul spațiu, proaspăt amenajat, din incinta Spitalului Județean de Urgență Alba Iulia. Astfel, ambulatoriul de pe strada Mușețelului, nr. 2 se mută definitiv în cadrul spitalului județean, într-un spațiu extins, modernizat și dotat corespunzător, în urma unei investiții de 3 milioane de euro.

Au fost achiziționate echipamente și aparatură medicală noi și performante, mobilier de calitate, instalații (sanitare, electrice, de iluminat, de sonorizare, de climatizare etc.) noi și care corespund cerințelor actuale. Intrarea se realizează dinspre Bulevardul Transilvaniei, unde a fost organizată o parcare cu 30 de locuri care deservește pacienții ambulatoriului pe timpul programului de lucru.

Ambulatoriul oferă servicii medicale de sănătate/consultații medicale pentru o gamă variată de specialități medicale. Pacienții au posibilitatea să utilizeze sistemul online de programări, pentru planificarea consultațiilor, dar se pot programa și telefonic, la numerele de la fișierele policlinicii: 0258826272 sau 0258835505, dar și la numerele de telefon mobil: 0766066193 sau 0766066172.

Programările online se realizează accesând portalul spitalului: https://portal.spitalalba.ro/Programari-Online. Programarea online se realizează în doar câteva minute. Pacientul selectează perioada în care dorește, specialitatea medicală și medicul (dacă optează pentru unul). Ulterior, sistemul online caută intervale orare libere în perioada specificată de către dvs. După ce alegeți ziua și ora, trebuie să completați câmpurile cu: nume, prenume, data nașterii, observații (dacă sunt), nr. de telefon și să fiți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Ulterior, vi se va remite o fișă de date și mențiunea de a vă prezenta la consultație cu următoarele documente:

• BILET DE TRIMITERE de la medicul de familie
• Buletin/Carte de identitate sau certificat de naștere
• Card de sănătate
• Documente medicale anterioare (Scrisori medicale, Bilete externare, Analize medicale, Copii certificate medicale).

Consultațiile medicale sunt efectuate de către medici ai Spitalului Județean de Urgență Alba Iulia.

Proiectul „EXTINDERE, MODERNIZARE ȘI DOTARE ÎN VEDEREA RELOCĂRII AMBULATORIULUI INTEGRAT AL SPITALULUI JUDEȚEAN DE URGENȚĂ ALBA IULIA” a fost finanțat prin Programul Operațional Regional 2014-2020 și implementat de către Consiliul Județean Alba și Spitalul Județean de Urgență Alba Iulia.

Valoarea totală a proiectului a fost de 15.029.527,09 lei (din care 14.529.527,09 lei fonduri nerambursabile și confinanțare de la Consiliul Județean Alba, respectiv 500.000 de lei venituri proprii ale SJU Alba Iulia).


 Urmărește albaiuliainfo.ro și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Actualitate

Bărbat de 50 de ani din Alba Iulia cercetat de polițiști, după ce a fost depistat conducând băut, pe raza localității Henig

albaiuliainfo.ro

Publicat

în

La data de 4 mai 2024, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Vințu de Jos au depistat un bărbat de 50 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism, pe raza localității Henig, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării conducătorului auto, cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,89 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

FOTO: ARHIVĂ


 Urmărește albaiuliainfo.ro și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Actualitate

Tânăr de 21 de ani din Alba Iulia reținut de polițiști, după ce a agresat doi bărbați și i-a amenințat cu moartea

albaiuliainfo.ro

Publicat

în

Duminică, 5 mai 2024, polițiștii din Alba Iulia au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de un tânăr de 21 de ani, din Alba Iulia, care este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe, amenințare și tulburarea ordinii și liniștii publice.

În seara zilei de 5 mai, pe fondul consumului de alcool, în timp ce se afla la o locuință din Alba Iulia, tânărul ar fi agresat doi bărbați de 34 și 35 de ani și i-ar fi amenințat, cu moartea. Totodată, ar fi tulburat liniștea și ordinea publică din cartier.

Tânărul reținut va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

Cercetările sunt continuate.


 Urmărește albaiuliainfo.ro și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Actualitate

Administrație

Știri din zonă

Stiri din Alba

Știrea ta

Politică

Societate

Sport

Economie

Din Județ

Cele mai citite știri

albaiuliainfo, stiri alba iulia, informatii alba iulia