Bărbat de etnie romă încătușat de polițiștii locali, după ce a amenințat cu un cuțit mai multe persoane, în zona căminelor studențești din Alba Iulia

Îndosariat în: Actualitate |

Marți, 8 mai 2018 în jurul orelor 18:30, un agent de pază din cadrul Serviciului Poliţia Locală Alba Iulia, care îşi desfăşoară activitatea la postul de pază de la căminele studenţeşti nr.1 şi nr.2, a identificat o persoană de etnie rromă la bustul gol care se plimba cu un cuţit pe care îl purta în mână, la vedere, gesticulând cu acesta spre persoanele aflate în zona respectivă.

”Agentul de paza a anunţat de îndată dispeceratul Poliţiei Locale pentru a primi întăriri din partea colegilor. Ajunşi la faţa locului, poliţiştii locali din cadrul Biroului de Ordine şi Linişte Publică au trecut la imobilizarea şi încătuşarea numitului I.I., după care l-au condus la sediul Poliţiei Locale din Alba Iulia. Numitul I.I a recunoscut că a pătruns în incinta căminelor studenţeşti pentru a căuta resturi de ţigări. În privinţa cuţitului pe care îl purta asupra lui, acesta nu a putut oferii nici o explicaţie”, se arată într-un comunicat de presă trimis, vineri, de Poliția Locală Alba Iulia.

Cu această ocazie, polițiștii locali au întocmit numitului I.I., proces verbal de constatare a infracțiunii flagrante pentru fapta prevăzută de Art.372, Alin.3 din Codul Penal, care a fost înaintat organelor de cercetare penală. Poliția Locală Alba Iulia roagă cetățenii care observă o încălcare a legii.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.