Bunuri în valoare de aproape 30.000 de euro sustrase din Magazinul Altex, situat pe Calea Moților din Alba Iulia

Îndosariat în: Actualitate |

O spargere a avut loc, în miez de noapte, la magazinul Altex situat pe Calea Moților din Alba Iulia, hoții furând mai multe produse electronice, între care laptopuri și telefoane, posibil și aparate de fotografiat, în valoare de 30.000 de euro.

Se pare că ar fi vorba de patru hoți și complici ai acestora. Unul ar fi stat de ”șase”, iar alți trei ar fi ”operat” rapid spargerea, astfel încât, până la sosirea firmei care se ocupă de securitatea magazinului, aceștia au plecat, potrivit unor surse.

În acest caz, polițiștii fac cercetări pentru identificarea autorilor, tragerea lor la răspundere și recuperarea prejudiciului.

Spargerea s-a produs la magazinul Altex de lângă magazinul Kaufland, de pe Calea Moților din Alba Iulia. Se pare că prejudiciul produs se ridică la peste 130.000 de lei.

Altex este o companie din România, cu sediul la București, care are ca obiect de activitate vânzarea de produse electrocasnice, electronice și produse IT&C.  Compania are 106 magazine. Altex România este acționar majoritar la companiile Complet Electro Serv, producătoare de echipamente IT, și Cometex SA, companie de imobile.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.