Concertele susținute de Maria Răducanu și Ozana Barabancea & Band au încheiat ediția din 2014 a Alba Jazz Festival

Îndosariat în: Actualitate |

maria-raducanu-alba-jazzDouă dintre cele mai talentate voci ale jazz-ului românesc au încheiat seria concertelor și ultima seară a Festivalului Alba Jazz, ediția 2014, de la Alba Iulia.

Amprentat de o duioasă sensibilitate feminină, jazz-ul prezentat de Maria Răducanu și apoi de Ozana Barabancea & Band s-a bucurat de mare succes la publicul venit în Piața Mihai Viteazul din Cetatea Alba Carolina.

Maria Răducanu a mai cântat la Alba Iulia în septembrie 2013, la Festivalul Dilema Veche. A studiat vioara și chitara și Literatura franceză la Universitatea din Iași și la Universitatea București.

ozana-barabancea-la-alba-jazzOzana Barabancea & Band au fost foarte bine primiți de spectatori. Dicolo de sound-ul excelent, artistul liric al Operei Nationale Romane, cântareața și actrița Ozana Barabancea demonstrându-talentul și între pauzele dintre piese.

„Muzica sau oricare altă artă, dincolo de vanități personale sau instituționale, rămâne un medicament pentru minte si suflet”, spune Ozana. Este artistă lirică a Operei Naționale Române, are un Masterat în stilistica dirijorală, este cântăreață de jazz și music-hall, precum și profesoară de canto. Ozana este un muzician complet, carismatic și, dincolo de scenă, un om generos, vesel și plin de energie.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.