Rămâi conectat

Învățământ-Cultură

David Bogdan, elev al Liceului teologic romano-catolic din Alba Iulia, premiu special la etapa națională a Olimpiadei de Limba și Literatura Română

albaiuliainfo.ro

Publicat

în

David Bogdan are 12 ani și este elev în clasa a VI-a la Liceul Teologic Romano-Catolic din Alba Iulia. La doar 12 ani, David a obținut premiul special la Olimpiada de limba și literatura română, etapa națională, desfășurată în la Arad.

Punctajul lui David a fost de 84 de puncte, obținute la proba scrisa și la proba orală.

„Bravo David, mândrii de tine!

Mii de mulțumiri doamnei profesor Ligia Dimitriu, pentru pregătirea, ajutorul și răbdarea oferite fiului nostru David. Datorită ei am ajuns la olimpiadă așa departe!

De asemenea, toată aprecierea domanei dirigintă Ilenuca Pop, pentru sprijinul și susținerea oferită și nouă, dar mai ales lui David.

Și nu în ultimul rând, mulțumiri doamnelor însoțitoare Dulău Alina și Dana Vlad”, a scris mama lui David pe Facebook.


 Urmărește albaiuliainfo.ro și pe GOOGLE NEWS


Învățământ-Cultură

Păcurar Sara și Presecan Rareș, elevi ai Școlii Gimnaziale „Mihai Eminescu” din Alba Iulia, calificare la faza națională a Olimpiadei de Religie

albaiuliainfo.ro

Publicat

în

Sara Maria Păcurar și Rareș Presecan sunt elevi la Şcoala Gimnazială „Mihai Eminescu” din Alba Iulia. În urma rezultatelor deosebite obținute la etapa județeană a olimpiadei de Religie ortodoxă, cei doi s-au calificat la faza națională.

„Felicitări elevilor PĂCURAR SARA MARIA din clasa a V-a B ( prof. Oprean Anca) și PRESECAN RAREŞ din clasa a VII-a D (prof. Costea Florin) de la Şcoala Gimnazială „Mihai Eminescu” din Alba Iulia pentru rezultatele deosebite obținute la Faza Județeană a Olimpiadei de Religie Ortodoxă şi pentru calificarea lor la Etapa Națională! Felicitări și mult succes în continuare!”, au transmis reprezentanții școlii.


 Urmărește albaiuliainfo.ro și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Învățământ-Cultură

Vasiu Ioana, elevă a Școlii Gimnaziale „Mihai Eminescu” din Alba Iulia, calificare la etapa națională a Olimpiadei de Cultură și Spiritualitate Românească

albaiuliainfo.ro

Publicat

în

Ioana Vasiu este elevă în clasa a VII-a, la Școala Gimnazială „Mihai Eminescu” din Alba Iulia. La faza județeană a Olimpiadei de Cultură și Spiritualitate Românească a obținut locul I și s-a calificat la etapa națională.

„Felicitări elevei VASIU IOANA din clasa a VII-a D de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia, pregătită de către doamna profesor Bandici Emanuela şi de către domnul profesor Costea Florin, pentru obținerea Locului I la Olimpiada de Cultură și Spiritualitate Românească – Faza Județeană – calificându-se astfel, la Etapa Națională. Mult succes în continuare!”, au scris reprezentanții Școlii Gimnaziale “Mihai Eminescu” din Alba Iulia.


 Urmărește albaiuliainfo.ro și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Învățământ-Cultură

Premii, mențiuni și calificări la faza națională a Olimpiadei de Religie, pentru elevii Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” din Alba Iulia

albaiuliainfo.ro

Publicat

în

Elevii Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul”, care studiază cu pasiune religia și sunt interesați de tot ceea ce este legat de acest subiect, au reușit să obțină și în acest an premii importante la etapa județeană a Olimpiadei de Religie.

Prin implicarea și îndrumarea părinților profesori Ioan Nistor și Bogdan Avram s-au înregistrat cinci Premii I cu calificare la etapa națională a olimpiadei, trei Premii II și o Mențiune.

Datorită punctajelor foarte mari obținute, s-au calificat la etapa națională următorii elevi:

Elev sergent Iuliana Tărcuță (clasa a XII-a)
Elev caporal Maria Hanganu (clasa a X-a)
Elev caporal Szabo Sonya (clasa a X-a)
Elev fruntaș Elena Neacșu (clasa a IX-a)
Elev Emilia Cosovan (clasa a IX-a)

Premiul II
Elev sergent Ștefan Orlea (clasa a XI-a)
Elev fruntaș David Gheorghe (clasa a X-a)
Elev fruntaș Patrick Hiriș (clasa a IX-a)

Mențiune
Elev caporal Alexandru Marțian (clasa a X-a)

Felicitări tuturor pentru rezultatele obținute și mult succes în continuare!


 Urmărește albaiuliainfo.ro și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Actualitate

Administrație

Știri din zonă

Stiri din Alba

Știrea ta

Politică

Societate

Sport

Economie

Din Județ

Cele mai citite știri

albaiuliainfo, stiri alba iulia, informatii alba iulia