Rămâi conectat

Actualitate

Fostul selecționer al naționalei României, Victor Pițurcă a fost reținut de către DNA

albaiuliainfo.ro

Publicat

în

Victor Pițurcă, a fost chemat, luni, la sediul central al DNA. Acesta a fost nevoit să dea declarații în fața procurorilor anticorupție, conform gandul.ro. Conform ProSport, Victor Pițurcă a fost reținut de către procurori și s-ar putea cere arestarea preventivă.

Sursa citată spune că Pițurcă urmează să dea explicații în legătură cu achiziția de măşti anti-COVID pentru Ministerul Apărării Naționale, MApN. Sursa citată spune că este vorba despre un dosar mai vechi. În trecut s-au făcut deja mai multe percheziții și au fost deja audiate mai multe persoane. Acesta este cunoscut opiniei publice sub numele de „Măști pentru MApN”.

În perioada în care România era în stare de urgență, șeful direcției medicale MApN, generalul D.P., s-a ocupat de „operațiunea” de achiziționare a măștilor anti-COVID. Acesta l-a însărcinat pe șeful farmaciilor din cadrul Direcției Medicale MApN, C.P., să găsească transport și fondurile necesare pentru achiționarea echipamentelor medicale. Era vorba, cu precădere măști întrucât Ministerul Apărării Naționale nu dispunea de sumele respective.

Prin urmare, șeful farmaciilor a luat legătura cu italienii Riccardo și Andrea Barsanti. Aceştia urmau să intermedieze relația cu o firmă chineză. După găsirea furnizorului cu ajutorul italienilor, generalii și-au dat seama că nu au suficienți bani. Astfel a intrat pe fir Victor Pițurcă, conform prosport.ro.


 Urmărește albaiuliainfo.ro și pe GOOGLE NEWS


Actualitate

Bărbat de 34 de ani cercetat de polițiștii din Alba Iulia, după ce a fost depistat conducând băut și fără pemis, pe strada Orizontului

albaiuliainfo.ro

Publicat

în

Sâmbătă, 27 aprilie 2024, în jurul orei 21.40, polițiștii rutieri din Alba Iulia au depistat un bărbat de 34 de ani, din Municipiul Sebeș, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Orizontului din Alba Iulia, fiind sub influența băuturilor alcoolice și fără să posede permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

În urma testării conducătorului auto, cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,88 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Față de bărbat, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere fără permis și conducere sub influența alcoolului.

FOTO: ARHIVĂ


 Urmărește albaiuliainfo.ro și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Actualitate

Bărbat de 56 de ani cercetat de polițiștii din Alba Iulia, după ce a fost depistat conducând băut, pe strada Orizontului

albaiuliainfo.ro

Publicat

în

Sâmbătă, 27 aprilie 2024, în jurul orei 21.00, polițiștii rutieri din Alba Iulia au depistat un bărbat de 56 de ani, din Municipiul Sibiu, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Orizontului din Alba Iulia, fiind sub influența băuturilor alcoolice și fără să posede permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

În urma testării conducătorului auto, cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de   0,51 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Față de bărbat, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere fără permis și conducere sub influența alcoolului.

FOTO: ARHIVĂ


 Urmărește albaiuliainfo.ro și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Actualitate

Tânăr de 25 de ani cercetat de polițiștii din Alba Iulia, după ce a fost depistat conducând sub efectul substanțelor psihoactive, pe strada Vasile Goldiș

albaiuliainfo.ro

Publicat

în

Sâmbătă, 27 aprilie 2024, în jurul orei 02.15, polițiștii de ordine publică din Alba Iulia, în timp ce acționau pe strada Vasile Goldiș din Municipiu, au oprit, pentru control, un autoturism condus de un bărbat de 35 de ani, din comuna Mogoș, județul Alba.

În urma testării cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive. Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

FOTO: ARHIVĂ


 Urmărește albaiuliainfo.ro și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Actualitate

Administrație

Știri din zonă

Stiri din Alba

Știrea ta

Politică

Societate

Sport

Economie

Din Județ

Cele mai citite știri

albaiuliainfo, stiri alba iulia, informatii alba iulia