Rămâi conectat

Învățământ-Cultură

Ingrid Muntean, elevă a Școlii Gimnaziale „Mihai Eminescu” Alba Iulia, calificare la etapa națională a Concursului de Biologie „George Emil Palade”

albaiuliainfo.ro

Publicat

în

Ingrid Muntean este elevă la Școala Gimnazială „Mihai Eminescu” din Alba Iulia, în clasa a VI-a B. Tânăra a obținut un rezultat deosebit la faza județeană a Concursului de Biologie „George Emil Palade” și s-a calificat la etapa națională.

„Felicitări elevei FEKETE-MUNTEAN INGRID din clasa a VI- a B de la Școala Gimnazială „Mihai Eminescu” din Alba Iulia, pregătită de către doamna profesor Țăran Ileana, pentru rezultatul deosebit obținut în cadrul Concursului Național de Biologie “ G.E.Palade” – Faza Județeană – calificându-se astfel, la Etapa Națională. Mult succes în continuare!”, au transmis reprezentanții Școlii Gimnaziale „Mihai Eminescu” din  Alba Iulia.


 Urmărește albaiuliainfo.ro și pe GOOGLE NEWS


Învățământ-Cultură

Rezultate excelente obținute de elevii de la Liceul de Arte „Regina Maria” din Alba Iulia, la faza națională Olimpiadei de Interpretare Instrumentală

albaiuliainfo.ro

Publicat

în

În perioada 25 – 27 aprilie 2024, Suceava a găzduit Olimpiada Națională de Interpretare Instrumentală pentru clasele V-VIII.

„Publicăm astăzi premiile obținute de elevii noștri care au participat la faza națională a Olimpiadei de Interpretare Instrumentală pentru clasele V-VIII de la Suceava.

Locul 1 – ANTONIA DOGEANU, cl. a V-a (pian)
prof. Cecilia Simion

Locul 1 – DAVID TUDOR, cl. a VII-a (chitară)
prof. Dragoș Tudor

Locul 1 – FELIX CONSTANTINESCU, cl.aVIII-a(pian)
prof. Cecilia Simion

Locul 2 – NICOLAE A. BULAC, cl. a VI-a (vioara)
prof. Mihaela Roșiu
prof. corepetitor Ovidiu Pârjol

Suntem fericiți pentru această performanță și îi felicităm pe elevii premianți și pe profesorii lor”, au transmis pe Facebook reprezentanții Liceului de Arte „Regina Maria” din Alba Iulia.


 Urmărește albaiuliainfo.ro și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Învățământ-Cultură

Păcurar Sara și Presecan Rareș, elevi ai Școlii Gimnaziale „Mihai Eminescu” din Alba Iulia, calificare la faza națională a Olimpiadei de Religie

albaiuliainfo.ro

Publicat

în

Sara Maria Păcurar și Rareș Presecan sunt elevi la Şcoala Gimnazială „Mihai Eminescu” din Alba Iulia. În urma rezultatelor deosebite obținute la etapa județeană a olimpiadei de Religie ortodoxă, cei doi s-au calificat la faza națională.

„Felicitări elevilor PĂCURAR SARA MARIA din clasa a V-a B ( prof. Oprean Anca) și PRESECAN RAREŞ din clasa a VII-a D (prof. Costea Florin) de la Şcoala Gimnazială „Mihai Eminescu” din Alba Iulia pentru rezultatele deosebite obținute la Faza Județeană a Olimpiadei de Religie Ortodoxă şi pentru calificarea lor la Etapa Națională! Felicitări și mult succes în continuare!”, au transmis reprezentanții școlii.


 Urmărește albaiuliainfo.ro și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Învățământ-Cultură

Vasiu Ioana, elevă a Școlii Gimnaziale „Mihai Eminescu” din Alba Iulia, calificare la etapa națională a Olimpiadei de Cultură și Spiritualitate Românească

albaiuliainfo.ro

Publicat

în

Ioana Vasiu este elevă în clasa a VII-a, la Școala Gimnazială „Mihai Eminescu” din Alba Iulia. La faza județeană a Olimpiadei de Cultură și Spiritualitate Românească a obținut locul I și s-a calificat la etapa națională.

„Felicitări elevei VASIU IOANA din clasa a VII-a D de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia, pregătită de către doamna profesor Bandici Emanuela şi de către domnul profesor Costea Florin, pentru obținerea Locului I la Olimpiada de Cultură și Spiritualitate Românească – Faza Județeană – calificându-se astfel, la Etapa Națională. Mult succes în continuare!”, au scris reprezentanții Școlii Gimnaziale “Mihai Eminescu” din Alba Iulia.


 Urmărește albaiuliainfo.ro și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Actualitate

Administrație

Știri din zonă

Stiri din Alba

Știrea ta

Politică

Societate

Sport

Economie

Din Județ

Cele mai citite știri

albaiuliainfo, stiri alba iulia, informatii alba iulia